Min fredag, steg för steg (superspännande)

Postad i: life den 29 March, 2017 av aleha186

Idag är det onsdag, men jag tänkte blogga om i fredags istället för den var så himla bra!

IMG_1339

Det började på bästa möjliga sätt med att jag inte hade någon frukost hemma så jag var “tvungen” att äta pannkaksrester till frukost. OJ VA TRÅKIGT jag som hatar pannkakor. NOT

IMG_1340

Hej!!! Jag och Elife (exjobbspartner) ses i skolan varje dag kl 9 (aka 9:30 för jag är alltid sen 🙂 och sedan jobbar vi på tills vi är klara för dagen, typ 16.

IMG_1343

Det här var en av de dagarna när det var drömväder ute, och vi har precis upptäckt terassen utanför biblioteket. Finns det något rimligare att göra på en lunchrast än att ligga och sola? Naj.

IMG_1344

Fredag = fika (enda punkten i vårt gruppkontrakt). Så här såg det ut när vi exjobbade i biblioteket, vi jobbade med teorin och hämtade en enorm hög av varumärkesböcker från hyllan.

IMG_1348

Några timmar senare hade jag på magiskt vis (pendeln) transporterat mig till Linköping och de här godingarna: Saga och Amanda. Vi åt tacos, drack vin och pratade om djupa saker. Sedan klädde vi på oss och tog bussen till stan och KK (Kårhuset kollektivet, studentställe i Linko)

IMG_1353

Obligatorisk toaselfie! Efter massa dans på KK sov jag hos Sagis och sedan var den fredagen slut.

En fredag som jag både startade och slutade på allra bästa sätt!

Alexandra Håkansson

Jag heter Alexandra och är en 22-åring från Timrå som går tredje året på Grafisk Design och Kommunikationsprogrammet i Norrköping. Jag lever på kaffe från fiket och mikropopcorn, och bloggar om labbar i Maccis, grafiska profiler, lördagar på Trappan och livet i allmänhet.

Frågor? Skicka en kommentar eller maila direkt till aleha186@student.liu.se

Alexandras Blogg drivs av WordPress