Fredagslista

Postad i: life den 31 March, 2017 av aleha186

Om du fick välja vem i världen du skulle äta middag med ikväll, vem hade du valt?
Bea Larsson !!

Om idag var din perfekta dag, hur skulle den se ut då?
Jag skulle gå i skolan och vara effektiv men ha roligt 10-15, sedan äta fredagsfika på ett fik med mina kompizar, sedan skulle jag gå hem och sova eftermiddagslur, göra yoga och duscha och sedan skulle alla mina kompisar komma över och äta middag, dricka drinkar, sminka oss tillsammans framför spegeln och gå ut och dansa heeela natten.

Om vi ska vara realistiska då, vad ska du göra kväll?
Laga god middag, ligga i soffan och se film och äta popcorn själv. Ganska bra det med!

Vad räddar du om det börjar brinna?
Mig själv? Jag skulle ha för mycket panik för att tänka. Men mobilen skulle nog åka med ändå pga har den ändå i handen jämt! Praktiskt ju.

Vad hände förra helgen?
På fredagen var jag i Linköping med Snaga och Amanda, drack vin och festade på KK. I lördags åt jag supergott på Pinchos med Elin och Matilda, sedan gick vi på förfest hos Harrison och gjorde vår roligaste förfestapp flera timmar i sträck: picolo, innan vi gick på Arbis och dansade sööönder. Avslutade kvällen på en filt på gräset utanför Arbis innan vi gick hem, haha <3

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit?
Typ att solen sken i början av veckan så vi kunde ligga ute och sola på lunchen?? Sjukt. Har också skrattat väldigt mycket med Elin när vi har jobbat exjobb.

Dagens fredagshumör?
Trött och less? Har deadline på min krönika idag och det går jättedåligt, vill bara gå hem och sova. Men den måste ju in.

Vilken drink ska man dricka ikväll?
Cola Zero! Det ska iaf jag.

Vad ska du göra imorgon?
Åka till Linköping för GRILLFEST (19 grader och sol???) hos Empa och sen ska vi gå på Dömd! SKOJJJJ

Vilken är den bästa fredagslåten?
Friday – Rebecca Black såklart

Bild 2017-03-31 kl. 17.27

“Kan nån skriva min krönika åt mig för jag är oduglig?”-känslan

Bild 2017-03-31 kl. 17.28 #2

“Men snart helg!!!”-känslan

Alexandra Håkansson

Jag heter Alexandra och är en 22-åring från Timrå som går tredje året på Grafisk Design och Kommunikationsprogrammet i Norrköping. Jag lever på kaffe från fiket och mikropopcorn, och bloggar om labbar i Maccis, grafiska profiler, lördagar på Trappan och livet i allmänhet.

Frågor? Skicka en kommentar eller maila direkt till aleha186@student.liu.se

Alexandras Blogg drivs av WordPress