sämst start på veckan

Postad i: life den 3 April, 2017 av aleha186

1 people like this post.

Måååndag idag, och dagen kunde nog inte ha börjat sämre för mig: Jag stängde av larmet när det ringde och sov två timmar för länge, drömde en jättedålig dröm som sabbade mitt humör för resten av dagen och sedan fick jag veta att jag kuggade senaste tentan :))) Blä.

 

Vad händer annars den här veckan då?

  • Jag och Elin fortsätter med exjobbet såklart, just nu designar vi logotyper och ska i veckan skicka de till butiken och även skicka ut en kvantitativ undersökning
  • Imorgon ska jag och Camilla åka till en gymnasieskola i Linköping och berätta om GDK! Kul!
  • På fredag åker jag hemhem, min pappa fyller 50 och sedan är det påsk och sedan ska jag provjobba på ett eventuellt sommarjobb, så i hela två veckor är jag hemma!

IMG_1331

Omotiverad bild på hustak vid campus


 

Kommentera!

Alexandra Håkansson

Jag heter Alexandra och är en 22-åring från Timrå som går tredje året på Grafisk Design och Kommunikationsprogrammet i Norrköping. Jag lever på kaffe från fiket och mikropopcorn, och bloggar om labbar i Maccis, grafiska profiler, lördagar på Trappan och livet i allmänhet.

Frågor? Skicka en kommentar eller maila direkt till aleha186@student.liu.se


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Alexandras Blogg drivs av WordPress