live från tåget

Postad i: life den 7 April, 2017 av aleha186

Hej hej från tåg 572 till Sundsvall! Här har jag suttit sedan 10:30, men snart är jag hemma. Bytte tåg i Stockholm och när jag gick runt på centralen tänkte jag “Nu händer det, nu kommer terrordådet, nu bombas centralen och jag dör”. Ett par timmar senare får jag flash i mobilen att en lastbil kört in i en folkmassa i Stockholm :))))) Hjälp vad händer

Alexandra Håkansson

Jag heter Alexandra och är en 22-åring från Timrå som går tredje året på Grafisk Design och Kommunikationsprogrammet i Norrköping. Jag lever på kaffe från fiket och mikropopcorn, och bloggar om labbar i Maccis, grafiska profiler, lördagar på Trappan och livet i allmänhet.

Frågor? Skicka en kommentar eller maila direkt till aleha186@student.liu.se

Alexandras Blogg drivs av WordPress