EX17

Postad i: Livet på GDK den 11 April, 2017 av aleha186

Nu finns hemsidan för våra examensdagar uppe. SE HÄR —> ex.gdk.nu

GDK EX är den utställning vi treor har innan vi tar examen. Där visas alster upp från alla våra tre år, så mycket blandade och många roliga saker. Jag rekommenderar verkligen alla som är taggade på att plugga GDK att komma och titta på utställningen! 11-13 maj, men håll utkik på hemsidan för mer info om det.

Alexandra Håkansson

Jag heter Alexandra och är en 22-åring från Timrå som går tredje året på Grafisk Design och Kommunikationsprogrammet i Norrköping. Jag lever på kaffe från fiket och mikropopcorn, och bloggar om labbar i Maccis, grafiska profiler, lördagar på Trappan och livet i allmänhet.

Frågor? Skicka en kommentar eller maila direkt till aleha186@student.liu.se

Alexandras Blogg drivs av WordPress