EX17

Postad i: Livet på GDK den 11 April, 2017 av aleha186

1 people like this post.

Nu finns hemsidan för våra examensdagar uppe. SE HÄR —> ex.gdk.nu

 

GDK EX är den utställning vi treor har innan vi tar examen. Där visas alster upp från alla våra tre år, så mycket blandade och många roliga saker. Jag rekommenderar verkligen alla som är taggade på att plugga GDK att komma och titta på utställningen! 11-13 maj, men håll utkik på hemsidan för mer info om det.

 

 


 

Kommentera!

Alexandra Håkansson

Jag heter Alexandra och är en 22-åring från Timrå som går tredje året på Grafisk Design och Kommunikationsprogrammet i Norrköping. Jag lever på kaffe från fiket och mikropopcorn, och bloggar om labbar i Maccis, grafiska profiler, lördagar på Trappan och livet i allmänhet.

Frågor? Skicka en kommentar eller maila direkt till aleha186@student.liu.se


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Alexandras Blogg drivs av WordPress