Sommar

Postad i: Resa, Skola, Tankar den 20 June, 2017 av angka970

0 people like this post.

Hej!

Nu har jag nÀstan gÄtt pÄ sommarlov. Inne pÄ sista veckan pÄ jobbet innan semestern. Första riktiga semestern jag nÄgonsin tagit ut egentligen. TvÄ veckor kommer tillbringas med killen och familjen och tvÄ veckor tillbringas pÄ VM i lacrosse, England.

Jag ligger efter med att svara pÄ de mejl jag har fÄtt i samband med denna blogg, jag ska försöka att svara sÄ fort jag kan och fortsÀtt gÀrna att skicka dem till mig, ska svara sÄ fort jag fÄr möjlighet! Jag kommer dock inte att vara aktiv pÄ bloggen under sommaren. Det Àr nog med intryck frÄn sociala medier som det Àr sÄ skönt att ta en paus frÄn denna.

Efter semestern blir det mycket jobb och mycket fokus pÄ att klara ett seminarium jag har kvar i skolan. GÄr allt som planerat börjar jag Àntligen termin 5 i höst och kan gÄ klart utbildningen.

Önska mig lycka till och trevlig sommar! ♄


 


Postad i: Musik, Skola den 5 June, 2017 av angka970

0 people like this post.

FrÄn dagens pluggalbum


 


Postad i: Föreningsliv den 4 June, 2017 av angka970

0 people like this post.

18880145_1519868621416646_4185767169446971855_o
Foto: Peter Eriksson
Lacrosse SM 3-4 juni 2017, KĂ€rrtorps IP, Stockholm
Linköping & Norrköpings Lacrosse KFUM Team Medusas
Bronsmedalj
♄

En rolig helg Ă€r nu slut. Hela veckan har handlat om studier och lacrosse. Givetvis har tankarna snurrat kring attentatet i London ocksĂ„. Men imorgon Ă€r det fokus pĂ„ studierna igen. Numera kan jag Ă€ven motivera mina studier med att nĂ€r jag har en fast tjĂ€nst som arbetsterapeut sĂ„ har jag rĂ„d med att resa och spela lacrosse i hela vĂ€rlden. KĂ€nner mig rĂ€tt klar med studentlivet Ă€ven om det har sina fördelar. Ska verkligen ta tillvara pĂ„ mitt sista Ă„r som student (sista vad jag vet). Har sĂ„ mycket att leva och jobba för. Å jag tĂ€nker inte vara rĂ€dd! Godnatt!


 


Fullt ös medvetslös

Postad i: Skola den 31 May, 2017 av angka970

0 people like this post.

Idag Àgnar jag all min lediga tid Ät skolan.

Det har varit en kĂ€nsloladdad start pĂ„ veckan och resten av veckan kommer bli minst lika laddad…

Jag Àr i en riktig kÀnslobergochdalbana men det Àr okej sÄ lÀnge jag Àr lycklig och tar hand om mig sjÀlv.

Ta hand om er dĂ€r ute! ♄


 


Mors dag

Postad i: Personligt, Tankar den 28 May, 2017 av angka970

0 people like this post.

DSC_4195

Denna dag tĂ€nker jag lite extra pĂ„ min fantastiska mamma ♄ Hon Ă€r vĂ€rd alla blommor i hela vĂ€rlden.

Jag tÀnker ocksÄ lite extra pÄ de som inte lÀngre kan göra som jag,

bara plocka upp telefonen och slÄ en signal till mamsen.


 


Angelika Karlsson

HallÄ! VÀlkommen till min blogg.

Angelika heter jag, alias AK och Àr en energifylld sörmlÀnning som sedan 4 Är tillbaka Àr bosatt i Linköping. Jag har lÀst 2 Är pÄ arbetsterapeutprogrammet och har nu studieuppehÄll med planer om att börja termin 5 till hösten.

I mitt stÀndiga sökande efter en aktivitetsbalans sÄ kan ni ur mitt perspektiv som blivande arbetsterapeut följa delar av mitt liv. Bloggen Àr ett verktyg för mina reflektioner och ett försök att fÄ dig som lÀsare att tÀnka utanför boxen samt att visa dig olika sidor av studentlivet.

Fastnar du för min blogg sÄ kommer du framförallt fÄ lÀsa om min utbildning men ocksÄ fÄ en inblick i mitt försök att elitsatsa samtidigt som jag försöker finna ett lugn i mig sjÀlv. HÀlsa Àr ett Äterkommande Àmne. Har du nÄgra frÄgor eller inlÀggsönskemÄl sÄ Àr jag mer Àn tacksam om du skriver ner en krÄka i kommentarsfÀltet alternativt mejlar angka970@student.liu.se


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat om

ATstud familjen fuckcancer kĂ€rlek Lacrosse Linköping litteraturstudie LiUAIF MĂ„lsĂ€ttning Nolle-P Norrköping Ovve planering sommar sommarlov Tenta-P Äventyr

Arkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Angelikas blogg drivs av WordPress