SLS på turné: Bakom kulisserna på CMIV

Posted in: Allmän on 24 October, 2019 by Marie Waltersson

Måndagen den 4 november kl. 15.00 – 17.00 anordnar Linköpings Läkaresällskap tillsammans med CMIV och Svenska Läkaresällskapet en spännande eftermiddag bakom kulisserna på CMIV. Efteråt bjuds det till afterwork med Linköpings Läkaresällskap.

Under besöket kommer CMIVs föreståndare Anders Persson att presentera verksamheten i Wrannesalen. Wrannesalen är CMIVs egen föreläsningssal som är specialanpassad för verksamheten med möjlighet att visa medicinska bilder och filmer i stereo och hög upplösning. Under besöket kommer det att finnas möjlighet att se lokalerna.

Läs mer och anmäl på eventsidan.

Share:         Share on Twitter       E-mail

Comment!

CMIV

CMIV is a multidisciplinary research center initiated by Linköping University, Region Östergötland and Sectra AB. At CMIV technical and medical researchers collaborate to develop future methods and tools in image analysis and visualization for applications in healthcare and medical research. Here you can read about big and small things happening at CMIV. You can also find us at our website https://liu.se/cmiv