Bygginformation Test av skruvpålning

Postad i: Allmän den 21 August, 2017 av Frida Ekman

0 people like this post.

Sedan några veckor tillbaka är bygget i full gång igen för Studenthus Valla. I den kommande fasen kommer man påla i marken och det är sedan tidigare bestämt att pålarna ska skruvas ned för att minska på störande ljud för omgivningen. Under dagen kommer man behöva testa pålarna och detta kommer att göras genom en till två 5-tons stötslag som mäts av på totalt 12 stycken pålar. Detta kommer troligtvis att märkas av omgivningen men kommer endast pågå idag och imorgon.

I övrigt kommer många transporter att ske via Vallastaden och förbi Campushallens parkering bakom Keyhuset, så var uppmärksam om du tar dig fram både med bil och cykel i området.


 

3 svar till “Bygginformation Test av skruvpålning”

Jonathan

Om detta är den tysta metoden så är det ju bra, men det är ändå ett hiskeligt oväsen för oss som sitter mittemot. Hur länge kommer själva borrningarna, vibbandet och grundarbetet att fortsätta bullra så här mkt? Kan vi inte få några timmar per dag när dom gör lite tystare aktiviteter?

Frida Ekman

Hej!
Det som låter är skruvpålningen och det ska enligt uppgift bli klart den här veckan. Jag kommer skriva mer information här om den ändras. Hälsningar Frida

Jonathan

OK, tack. Om dom dämpar sig nästa vecka så är det fantastiskt.

Kommentera!

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Campus LiU drivs av WordPress