Avstängd gång- och cykelpassage 30/8

Postad i: Allmän den 24 August, 2017 av Frida Ekman

På onsdag den 30/8 kommer byggområdet att utökas under en dag på grund av att man behöver arbeta med ledningar i marken. Staketet och avspärrningen kommer att utökas mellan nuvarande byggområde och fram till norra fasaden på Keyhuset. Man kommer inte att kunna ta sig förbi den vägen under onsdagen utan hänvisas till gång- och cykelbanan vid äppellunden eller på södra sidan om Key, mot Campushallen. Skyltar kommer att sättas upp på plats.

Campus LiU drivs av WordPress