Uppdatering! Kranmontering vecka 49

Postad i: Allmän den 4 December, 2017 av Frida Ekman

Under den här veckan kommer den nya byggkranen att monteras. Det kommer inte att påverka omgivningen förutom på troligtvis onsdag och torsdag då cykelvägen förbi byggområdets norra sida kommer  stängas av pga säkerhetsavståndet. Var uppmärksam på plats och följ hänvisningar.

Uppdatering 20171207

Pga hård vind kommer kranmonteringen att skjutas upp och cykelbanan norr om byggområdet kommer att vara avstängd även fredag och eventuellt måndag. Var uppmärksam och följ hänvisningar.

Campus LiU drivs av WordPress