Bygginformation: störningar och avspärrningar vecka 6 och 7

Postad i: Allmän den 5 February, 2018 av Frida Ekman

Nu har arbetet med Studenthuset kommit upp ovan marknivå och det har nu blivit dags för att dra bort spontarna som suttit runt om gropen för att skapa plats. Spontarna kommer att vibreras upp med samma metod som de vibrerades ner i marken. Det kan låta i vissa lägen, detta arbete kommer att pågå från och med imorgon, tisdag, till och med nästa vecka.

Spontarna är ca 7 meter långa och ett visst säkerhetsavstånd krävs vid detta arbete. Det innebär att när man ska jobba längs med Corson kan den behöva spärras av under detta arbete, så att ingen befinner sig inom säkerhetsavståndet. När detta gäller ber vi er att extra noga följa skyltning och avspärrningar.

Byggnationen ligger i fas med tidplanen och snart kommer den röda fasaden att börja monteras också. Det man ser nu är delar av hiss- och trapphus och den stora trappa som kommer finnas i entréhallen. Mot öster ser ni en del av sockeln med fönster ut från samtalsrum och restaurangkök.

Campus LiU drivs av WordPress