√Ėppen f√∂rel√§sning

Postad i: Allmän den 25 August, 2017 av madpe54

0 people like this post.

Rebecca Stenberg, verksam forskare inom CARER och lektor i företagsekonomi, bjuder in till öppen föreläsning tisdagen den 29/8 inom ramen för kursen Organisation och beteende. Föreläsningen gästas av Eva Strandberg, volontär vid Operation Smile, som kommer att berätta om arbetet med att operera barn med gomspalt och hur det är att komma som volontär och forma ett team.

Tid: kl. 15-17
Lokal: A1, IEI, Campus Valla

Vid frågor kontakta Rebecca Stenberg


 


CARER utlyser doktorandtj√§nst ‚Äď kom och forska med oss!

Postad i: Allmän den 9 June, 2017 av madpe54

1 people like this post.

Avdelningen för Informatik och Centrum för forskning inom respons- och räddningssystem vid Linköpings universitet ledigförklarar en anställning som doktorand i informationssystemsutveckling.
Inom v√•r verksamhet erbjuds en kreativ och √∂ppen milj√∂, d√§r utrymme till nyskapande forskning och utveckling, ansvar och befogenhet finns. ¬†I arbetsuppgifterna ing√•r att studera f√∂r√§ndringsprocesser och tj√§nsteutveckling i offentlig sektor, bland annat med tv√§rsektoriell samverkan och involvering av frivilliga samh√§llsresurser vid r√§ddningsinsatser som en viktig del. √Ąven andra offentliga verksamhetssammahang kan komma att studeras inom ramen f√∂r anst√§llningen.

Mer detaljerad information samt utlysningen som helhet finner ni här : http://liu.se/jobba/lediga-jobb?l=sv&&rmpage=job&rmjob=5874&rmlang=SE

Vid frågor kontakta sofie.pilemalm@liu.se


 


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Carer drivs av WordPress