CARER utlyser doktorandtjänst – kom och forska med oss!

Postad i: Allmän den 9 June, 2017 av madpe54

Avdelningen för Informatik och Centrum för forskning inom respons- och räddningssystem vid Linköpings universitet ledigförklarar en anställning som doktorand i informationssystemsutveckling.
Inom vår verksamhet erbjuds en kreativ och öppen miljö, där utrymme till nyskapande forskning och utveckling, ansvar och befogenhet finns.  I arbetsuppgifterna ingår att studera förändringsprocesser och tjänsteutveckling i offentlig sektor, bland annat med tvärsektoriell samverkan och involvering av frivilliga samhällsresurser vid räddningsinsatser som en viktig del. Även andra offentliga verksamhetssammahang kan komma att studeras inom ramen för anställningen.

Mer detaljerad information samt utlysningen som helhet finner ni här : http://liu.se/jobba/lediga-jobb?l=sv&&rmpage=job&rmjob=5874&rmlang=SE

Vid frågor kontakta sofie.pilemalm@liu.se

Carer drivs av WordPress