The new ESN Sweden national level

Postad i: Allmän, ESN, Mitt studentliv den 3 May, 2017 av Deborah

Dear friends!

It is my honour and pleasure to introduce to you the new national level of ESN Sweden! We started our mandate yesterday during an amazing and inspiring transition weekend with a lot of sunshine, and I cannot put into words how much I, personally, look forward to work in this fantastic group! And you should too, as we will try our best to also #MakeYourLifeSweder!

National Board:

President: Dominik
Vice-President: Paolo
Treasurer: Oihan
Sea Battle Coordinator: Giulia
Communication Manager: Pascal
National Representative: Ariana
Web Projects Administrator: Mert

National Coordinators:

Education Officer: Kinga
Partnership Manager: Deborah
SocialErasmus Coordinator: Mary
ExchangeAbility Coordinator: Lena
Responsible Party Coordinator: Vacant, but soon to be filled

Hugs from the (surprisingly sunny and warm) north! <3

#ESNsweden

ESN Sweden 2017-2018

Taggar:  -  -  -  -

Deborah Traujtmann

Jag är en tjej med många framtidsplaner som brinner för forskning och gillar att leva livet.

Jag läser fristående kurser på både tekniska och filosofiska fakulteten vid LiU.

I år jobbar jag frivilligt för ESN Sea Battle som är en del av studentorganisationen ESN, och jag jobbar även med LiU Formula Student.

Jag är väldigt aktiv i studentlivet, det öppnar dörrarna till många möjligheter.

Är det någonting som ni undrar så får ni gärna skriva mig. :) Du kan också maila mig frågor på debtr985@student.liu.se

Biologi ESN Linköping Event Fristående kurser Gästblogg Holgerspexet iGEM LiU LiU Formula Student My life Organisationer Otroliga Intervju Spanska Spare Time Studentambassadör LiU Studentliv Tips

Deborahs blogg drivs av WordPress