Promovering 2017

Postad i: Allmän, LiU, Mitt studentliv den 17 May, 2017 av Deborah

På fredag sätts det igång igen. Jag kommer att delta på promovering 2017 som hattmarskalk. Det är faktiskt en stor grej! Som LiU beskriver:

Långklänning, frack, lagerkransar och doktorshattar. Den här veckan är inte som någon annan: på lördag promoveras 102 nybakade doktorer, fyra hedersdoktorer och åtta professorer kommer att installeras vid Linköpings universitetunder högtidliga former. Under veckan kommer vi att uppmärksamma årets finaste akademiska högtid med en rad filmer.
Känner du någon som ska promoveras i helgen? Tagga!
#liupromotion #liu #viärliu

här kommer en länk på promovering. Det blir kul! 😀

Promo

Taggar:  -  -  -  -  -

Deborah Traujtmann

Jag är en tjej med många framtidsplaner som brinner för forskning och gillar att leva livet.

Jag läser fristående kurser på både tekniska och filosofiska fakulteten vid LiU.

I år jobbar jag frivilligt för ESN Sea Battle som är en del av studentorganisationen ESN, och jag jobbar även med LiU Formula Student.

Jag är väldigt aktiv i studentlivet, det öppnar dörrarna till många möjligheter.

Är det någonting som ni undrar så får ni gärna skriva mig. :) Du kan också maila mig frågor på debtr985@student.liu.se

Biologi ESN Linköping Event Fristående kurser Gästblogg Holgerspexet iGEM LiU LiU Formula Student My life Organisationer Otroliga Intervju Spanska Spare Time Studentambassadör LiU Studentliv Tips

Deborahs blogg drivs av WordPress