Långt mellan uppdateringarna här…

Postad i: Tankar den 21 April, 2017 av Emelie

0 people like this post.

Hej på er allihopa! Hoppas ni har valt Ii på LiU för era kommande studier i höst! Här är jag ganska frånvarande, mestadels eftersom valp och exjobb slukar mycket tid. I dagsläget snittar jag nog 6,5 h sömn men typ 3 timmar promenad utomhus, vilket är ganska bra. Märker dock att jag aldrig vill gå in när jag väl gått ut. Exjobbet tuffar på, om än trögt. Kanske är studiemotivationen låg men troligen är vårt ämne ganska komplext och jobbigt, vilket gör att man blir lite omotiverad. Min rehab går inte bra, får fortfarande inte springa 🙁 Det var typ det som händer… 🙂 Till nästa gång!


 

Kommentera!

Emelie Abrahamsson

Emelie Abrahamsson
Hej! Emelie Abrahamsson heter jag och gör just nu min sista termin på Industriell ekonomi med masterprofil logistik. Sista terminen innebär exjobb och mitt tillbringas på Holmen Paper i Norrköping. På min blogg kommer ni få läsa om mitt exjobb och om mina tankar och reflektioner efter fem år på Linköpings Universitet.

Har ni några frågor är det bara att kontakta mig. Ni kan, förutom här, nå mig på emefr669@student.liu.se Alternativt röksignaler.


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat om

antagning Belgien civilingenjör fotboll Industriell Ekonomi Industriell ekonomi internationell Kalmarmilen Linköping Linköpings Universitet LinTek LiTH LiU LiU AIF liustudent Louvain-la-Neuve tenta-p UCL

Arkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Emelies blogg drivs av WordPress