Presentation

Postad i: AllmÀn, Examensarbete den 1 June, 2017 av emmny734

0 people like this post.

Idag var jag och höll min presentation om blÀck pÄ NFC! Det gick jÀttebra och jag var inte alls lika nervös som pÄ gÄrdagens framlÀggning.

Jag firade in sommarlovet med att gÄ pÄ bio (nya piratesfilmen) med vÀnner ikvÀll. Nu kÀnns allt sÄ bra, ingenting att vara nervös för, bara dags att njuta av sommaren ?


 


FramlÀggning

Postad i: AllmÀn, Examensarbete den 31 May, 2017 av emmny734

1 people like this post.

Wow, idag klarade jag av nĂ„got som jag varit bekymrad över ganska lĂ€nge. Jag höll en presentation av mitt examensarbete för massa folk. Det gick faktiskt bra! Nu Ă€r det bara lite smĂ„fix kvar sen Ă€r jag kemist “pĂ„ riktigt”. TĂ€nk att tre Ă„r gĂ„r sĂ„ fort!

2017-05-31 19.34.30


 


Bakslag

Postad i: Examensarbete den 28 May, 2017 av emmny734

0 people like this post.

IgĂ„r satt jag och tragglade min presentation och bröt ihop fullstĂ€ndigt. Allt kĂ€ndes skit och presentationen var kass. Jag fĂ„r sĂ„dan presentations-ÅNGEST att det Ă€r löjligt. Nu Ă€r det dags att ta sig i kragen och bara GÖRA DET. Det kommer gĂ„ bra, det Ă€r bara att inse att vĂ€rlden inte kommer gĂ„ under om jag gör en dĂ„lig presentation, vĂ€rlden kommer inte bry sig alls faktiskt. TyvĂ€rr kĂ€nner jag att det har börjat klia i halsen, det kĂ€nns inte som nĂ„gon bra kombo att hĂ„lla en presentation om man har tappat rösten. Peppar peppar sĂ„ gĂ„r det över.


 


Presentation pÄ 20 minuter

Postad i: Examensarbete den 26 May, 2017 av emmny734

0 people like this post.

Nu Àr jag sÄ gott som klar med min powerpoint-presentation till framlÀggningen nÀsta onsdag. Jag testade nyss att presentera och det tog ganska exakt 20 minuter. Det Àr meningen att vi ska prata i 20 minuter och sedan skall det vara en opposition pÄ tio minuter. Min övningspresentation idag var dock kaos och jag svamlade ganska mycket, nÀr jag har fÄtt in mer flyt kommer det sÀkert gÄ lite snabbare. Tur att jag har fem dagar pÄ mig att trÀna, jag Àr supernervös!


 


Sommar

Postad i: AllmÀn, Examensarbete den 23 May, 2017 av emmny734

0 people like this post.

I helgen slog sommaren till pÄ riktigt. Det firades med restaurangbesök pÄ fredagen och sittning i Norrköping pÄ lördagen. Idag har jag skickat min rapport till personen som ska opponera pÄ mig vid min framlÀggning nÀsta vecka. Jag har Àven bollat massa med min examinator och rapporten börjar se bÀttre och bÀttre ut!

 

received_10154714826222879

Jag och dessa pinglor var flygvÀrdinnor pÄ lördagens sittning


 


Emma NykÀnen

Tjosan! Emma heter jag och pluggar tredje och sista Äret pÄ kandidatprogrammet Kemi-molekylÀr design.

PÄ denna blogg försöker jag berÀtta hur vardagen kan se ut för en kemistudent. Plugg, storkok, trÀning, samboliv, party och pendling, hur gÄr det ihop?

Eftersom jag bor i Norrköping spenderar jag cirka 2 timmar om dagen pÄ Campusbussen som tar mig till och frÄn Campus Valla, Linköping.

Har du en fundering kring kemiplugget? Skicka ett mail till emmny734@student.liu.se eller skriva din frÄga i kommentarsfÀltet.


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Emmas blogg drivs av WordPress