Sommar

Postad i: Allmän, Examensarbete den 23 May, 2017 av emmny734

I helgen slog sommaren till på riktigt. Det firades med restaurangbesök på fredagen och sittning i Norrköping på lördagen. Idag har jag skickat min rapport till personen som ska opponera på mig vid min framläggning nästa vecka. Jag har även bollat massa med min examinator och rapporten börjar se bättre och bättre ut!

received_10154714826222879

Jag och dessa pinglor var flygvärdinnor på lördagens sittning

Emma Nykänen

Tjosan! Emma heter jag och pluggar tredje och sista året på kandidatprogrammet Kemi-molekylär design.

På denna blogg försöker jag berätta hur vardagen kan se ut för en kemistudent. Plugg, storkok, träning, samboliv, party och pendling, hur går det ihop?

Eftersom jag bor i Norrköping spenderar jag cirka 2 timmar om dagen på Campusbussen som tar mig till och från Campus Valla, Linköping.

Har du en fundering kring kemiplugget? Skicka ett mail till emmny734@student.liu.se eller skriva din fråga i kommentarsfältet.

Emmas blogg drivs av WordPress