Presentation på 20 minuter

Postad i: Examensarbete den 26 May, 2017 av emmny734

Nu är jag så gott som klar med min powerpoint-presentation till framläggningen nästa onsdag. Jag testade nyss att presentera och det tog ganska exakt 20 minuter. Det är meningen att vi ska prata i 20 minuter och sedan skall det vara en opposition på tio minuter. Min övningspresentation idag var dock kaos och jag svamlade ganska mycket, när jag har fått in mer flyt kommer det säkert gå lite snabbare. Tur att jag har fem dagar på mig att träna, jag är supernervös!

Emma Nykänen

Tjosan! Emma heter jag och pluggar tredje och sista året på kandidatprogrammet Kemi-molekylär design.

På denna blogg försöker jag berätta hur vardagen kan se ut för en kemistudent. Plugg, storkok, träning, samboliv, party och pendling, hur går det ihop?

Eftersom jag bor i Norrköping spenderar jag cirka 2 timmar om dagen på Campusbussen som tar mig till och från Campus Valla, Linköping.

Har du en fundering kring kemiplugget? Skicka ett mail till emmny734@student.liu.se eller skriva din fråga i kommentarsfältet.

Emmas blogg drivs av WordPress