Presentation på 20 minuter

Postad i: Examensarbete den 26 May, 2017 av emmny734

0 people like this post.

Nu är jag så gott som klar med min powerpoint-presentation till framläggningen nästa onsdag. Jag testade nyss att presentera och det tog ganska exakt 20 minuter. Det är meningen att vi ska prata i 20 minuter och sedan skall det vara en opposition på tio minuter. Min övningspresentation idag var dock kaos och jag svamlade ganska mycket, när jag har fått in mer flyt kommer det säkert gå lite snabbare. Tur att jag har fem dagar på mig att träna, jag är supernervös!


 

Kommentera!

Emma Nykänen

Tjosan! Emma heter jag och pluggar tredje och sista året på kandidatprogrammet Kemi-molekylär design.

På denna blogg försöker jag berätta hur vardagen kan se ut för en kemistudent. Plugg, storkok, träning, samboliv, party och pendling, hur går det ihop?

Eftersom jag bor i Norrköping spenderar jag cirka 2 timmar om dagen på Campusbussen som tar mig till och från Campus Valla, Linköping.

Har du en fundering kring kemiplugget? Skicka ett mail till emmny734@student.liu.se eller skriva din fråga i kommentarsfältet.


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Emmas blogg drivs av WordPress