Bakslag

Postad i: Examensarbete den 28 May, 2017 av emmny734

Igår satt jag och tragglade min presentation och bröt ihop fullständigt. Allt kändes skit och presentationen var kass. Jag får sådan presentations-ÅNGEST att det är löjligt. Nu är det dags att ta sig i kragen och bara GÖRA DET. Det kommer gå bra, det är bara att inse att världen inte kommer gå under om jag gör en dålig presentation, världen kommer inte bry sig alls faktiskt. Tyvärr känner jag att det har börjat klia i halsen, det känns inte som någon bra kombo att hålla en presentation om man har tappat rösten. Peppar peppar så går det över.

Emma Nykänen

Tjosan! Emma heter jag och pluggar tredje och sista året på kandidatprogrammet Kemi-molekylär design.

På denna blogg försöker jag berätta hur vardagen kan se ut för en kemistudent. Plugg, storkok, träning, samboliv, party och pendling, hur går det ihop?

Eftersom jag bor i Norrköping spenderar jag cirka 2 timmar om dagen på Campusbussen som tar mig till och från Campus Valla, Linköping.

Har du en fundering kring kemiplugget? Skicka ett mail till emmny734@student.liu.se eller skriva din fråga i kommentarsfältet.

Emmas blogg drivs av WordPress