Framläggning

Postad i: Allmän, Examensarbete den 31 May, 2017 av emmny734

Wow, idag klarade jag av något som jag varit bekymrad över ganska länge. Jag höll en presentation av mitt examensarbete för massa folk. Det gick faktiskt bra! Nu är det bara lite småfix kvar sen är jag kemist “på riktigt”. Tänk att tre år går så fort!

2017-05-31 19.34.30

Emma Nykänen

Tjosan! Emma heter jag och pluggar tredje och sista året på kandidatprogrammet Kemi-molekylär design.

På denna blogg försöker jag berätta hur vardagen kan se ut för en kemistudent. Plugg, storkok, träning, samboliv, party och pendling, hur går det ihop?

Eftersom jag bor i Norrköping spenderar jag cirka 2 timmar om dagen på Campusbussen som tar mig till och från Campus Valla, Linköping.

Har du en fundering kring kemiplugget? Skicka ett mail till emmny734@student.liu.se eller skriva din fråga i kommentarsfältet.

Emmas blogg drivs av WordPress