Framläggning

Postad i: Allmän, Examensarbete den 31 May, 2017 av emmny734

1 people like this post.

Wow, idag klarade jag av något som jag varit bekymrad över ganska länge. Jag höll en presentation av mitt examensarbete för massa folk. Det gick faktiskt bra! Nu är det bara lite småfix kvar sen är jag kemist “på riktigt”. Tänk att tre år går så fort!

2017-05-31 19.34.30


 

Kommentera!

Emma Nykänen

Tjosan! Emma heter jag och pluggar tredje och sista året på kandidatprogrammet Kemi-molekylär design.

På denna blogg försöker jag berätta hur vardagen kan se ut för en kemistudent. Plugg, storkok, träning, samboliv, party och pendling, hur går det ihop?

Eftersom jag bor i Norrköping spenderar jag cirka 2 timmar om dagen på Campusbussen som tar mig till och från Campus Valla, Linköping.

Har du en fundering kring kemiplugget? Skicka ett mail till emmny734@student.liu.se eller skriva din fråga i kommentarsfältet.


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Emmas blogg drivs av WordPress