Presentation

Postad i: Allmän, Examensarbete den 1 June, 2017 av emmny734

0 people like this post.

Idag var jag och höll min presentation om bläck på NFC! Det gick jättebra och jag var inte alls lika nervös som på gårdagens framläggning.

Jag firade in sommarlovet med att gå på bio (nya piratesfilmen) med vänner ikväll. Nu känns allt så bra, ingenting att vara nervös för, bara dags att njuta av sommaren ?


 

Kommentera!

Emma Nykänen

Tjosan! Emma heter jag och pluggar tredje och sista året på kandidatprogrammet Kemi-molekylär design.

På denna blogg försöker jag berätta hur vardagen kan se ut för en kemistudent. Plugg, storkok, träning, samboliv, party och pendling, hur går det ihop?

Eftersom jag bor i Norrköping spenderar jag cirka 2 timmar om dagen på Campusbussen som tar mig till och från Campus Valla, Linköping.

Har du en fundering kring kemiplugget? Skicka ett mail till emmny734@student.liu.se eller skriva din fråga i kommentarsfältet.


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Emmas blogg drivs av WordPress