Julen varar än till påska..

Postad i: Allmän den 16 April, 2017 av Fanny Borg

Hej hallå! Påsken är snart över för detta år och i år fick vi verkligen ett bevis på att julen kan vara fram till påsken – i alla fall här i Östergötland har det snöat en hel del precis i början av påsken. Det låg snö kvar, men lyckligtvis har det smällt bort nu. Jag hoppas ni har och har haft ett fint påskfirande oavsett hur ni har spenderat den. Har ni, som mig, inte träffat någon i familjen utan ägnat påsken åt att stanna kvar hemma och tentaplugga? Då hoppas jag att ni i alla fall har ätit lite påskgodis, druckit påskmust och ändå haft det härligt. Jag har trots tentaplugg haft en fin påskhelg. Jag har myst hemma i soffan med plugget, målat ägg, tagit sovmornar och fyllt på med “lite” socker i kroppen.

Imorgon börjar en ny vecka med praktik. Nu har jag tre veckor kvar bara! Veckan som kommer är en hektisk vecka. Imorgon har jag praktik 10-18 och kl 19 kommer Otto till mig för plugg. På tisdag ska vi försvara vårt examensarbetet fram tills lunch. Efter lunch sticker jag till praktiken fram tills kvällen. På onsdag ska vi istället opponera på en annan grupps examensarbete fram till lunch och därefter blir det ett kvällspass på praktiken igen. På torsdag går jag 07:45-16:15 och hela kvällen kommer ägnas åt plugg till teoretisk NKSE – vilket vi tentar på fredagmorgon! Efter tentan på fredag kommer jag känna mig SÅ lättad troligtvis. Terminens jobbigaste vecka kommer då att vara över och det måste ju firas lite. Jag har bokat in en frisörtid på fredag efter tentan – det är viktigt att unna sig lite hehe.

Nu blir det att sova och imorgon kör vi igen!
(dessa snapchat-filter alltså haha..)

Fanny Borg

Tja!
Vem är jag? Jag heter Fanny, född året 1993 och flyttade till Linköping våren 2014. Med ord och bilder hoppas jag på att ge er en inblick av hur livet kan vara för en sistaårsstudent på sjuksköterskeprogrammet.

Bakom mig har jag en djurvårdarutbildning med naturvetenskaplig inriktning samt två års biologistudier på högskolenivå. Efter mycket funderingar kom jag fram till att det var sjuksköterska jag ville bli! Jag har tidigare bloggat för biologiprogrammet så kollar ni på inlägg från juli 2014 och bakåt finner ni inlägg om det. Men nu är ni varmt välkomna att följa mig och mitt äventyr på Hälsouniversitet!

Ni kommer få ta del av alla härliga studentevenemang, alla dessa timmar vi spenderar framför böckerna och alla dessa fantastiska ögonblicken man bara kan uppleva som student. Jag hoppas på att ge er en uppfattning av hur livet som student kan vara - med alla dess toppar och dalar.

Om ni har funderingar om programmet och studentlivet är ni varmt välkomna att mejla mig på fanbo009@student.liu.se eller kommentera ett valfritt inlägg så ger jag er det bästa svaret jag kan!

Fannys blogg drivs av WordPress