FALF-konferensen 2019

Postad i: AllmÀn den 13 June, 2019 av andwa12

0 people like this post.

Nu har vi avslutat FALF-konferensen 2019 som arrangerades av HELIX och Arbetets museum. Vi har under tre intensiva och roliga dagar fÄtt lyssna till mÀngder av intressanta presentationer. Arbetets museum var verkligen en passande lokal för en konferens om arbetslivsforskning. Vi i HELIX vill tacka alla som medverkat till att göra konferensen sÄ lyckad.

 

HĂ€r finns ett reportage om konferensen

 

 

 

 

 

0


 


HĂ„llbart utvecklingsarbete

Postad i: AllmÀn den 26 May, 2019 av andwa12

0 people like this post.

I fredags hade vi ett mycket stimulerande och givande seminarium med Emanuel Åhlfeldt frĂ„n Nestor FoU som Ă€r i fĂ€rd med att slutföra en kunskapsöversikt med inriktning mot hĂ„llbart utvecklingsarbete.

UtifrÄn Emanuels rapport diskuterades olika innebörder och definitioner av hÄllbarhetsbegreppet. Det anvÀnds för att synliggöra organisationers och företags ekologiska, ekonomiska och sociala ansvarstagande, men ocksÄ för att analysera lÄngsiktiga effekter frÄn organisatoriska utvecklingsprocesser. En frÄga under seminariet Àr om dessa innebörder av begreppet Àr förenliga med varandra?

Speciellt inbjuden för att ge kommentarer pÄ rapporten var Mats Helander som Àr verksam som konsult med fokus pÄ strategisk utveckling och som sÀrskilt intresserar sig för frÄgor om ett ekologiskt och socialt hÄllbart samhÀlle. Mats hade flera mycket intressanta inspel och frÄgor under seminariet.

0


 


Stort intresse för vÄr dag om mÀtningar

Postad i: AllmÀn den 10 May, 2019 av andwa12

0 people like this post.

https://liu.se/nyhet/stort-intresse-for-helix-utbildningsdag

0


 


Seminarium om hÄllbart utvecklingsarbete i organisationer

Postad i: AllmÀn den 12 April, 2019 av madpe54

0 people like this post.

Den 24:e maj mellan kl.10:15-12:00 besöker Emanuel Åhlfeldt, fil. dr. i sociologi HELIX för att hĂ„lla ett seminarium pĂ„ temat “HĂ„llbart utvecklingsarbete i organisationer – anvĂ€ndbart begrepp eller meningslös floskel?”. Seminariet baseras pĂ„ den litteraturstudie Emanuel genomfört med inriktning mot att granska hĂ„llbarhetsbegrepp.
Se inbjudan för mer information

Lokal: Diskuteket, ingÄng 25, plan 3, Hus B, Campus Valla, Linköpings universitet

Planerar du att delta? Inkom med din anmÀlan till madeleine.nyberg@liu.se senast den 20:e maj.

0


 


Nytt nummer av nyhetsbrevet!

Postad i: AllmÀn den 22 March, 2019 av andwa12

0 people like this post.

HĂ€r hittar du det nya numret av HELIX nyhetsbrev!

 

HELIX-nytt nr. 7 

0


 


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.HELIX blogg drivs av WordPress