Ny bok om kvalitetsutveckling!

Postad i: Allmän den 28 August, 2019 av andwa12

Nu kommer en ny bok om kvalitetsutveckling för bättre välfärd. Alla välfärdsverksamheter arbetar idag för att utveckla kvaliteten i de tjänster som erbjuds medborgarna. I boken diskuteras frågor om hur ledare i dessa verksamheter ska göra för att nå bättre kvalitet i verksamheten. Vilka vägar är möjliga och vilka hinder behöver hanteras? Vad som är bättre kvalitet skiftar naturligtvis mellan olika organisationer, men ledningens uppdrag att leda och skapa förutsättningar för effektivisering och förbättrad verksamhet är gemensamt.

Boken är författad av Mattias Elg, Carina Brofeldt och Marianne Sennehed Petersson

Läs mer om boken här!

HELIX blogg drivs av WordPress