HR-studenterna ordnar konferens!

Postad i: Allmän den 9 December, 2019 av andwa12

Den 17 januari 2020 arrangeras återigen HRD-konferensen av HR-programmets tredje årskurs.

Syftet med konferensen är att skapa ett tillfälle där yrkesverksamma inom HR kan möta studenterna för att ta del av aktuell forskning, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Dagen består av föreläsningar och spännande diskussioner som förhoppningsvis kan bidra till nya kunskaper.

Temana för årets konferens är :

• Utvärdering av kompetensutvecklingsaktiviteter
  • HRD med syfte att sammanföra professioner
  • Onboarding och kompetensutveckling av underkvalificerade medarbetare

Anmälan sker senast den 7:e januari 2020 via denna länk:

Väl mött!

Inbjudan i pdf