Podcast från föreläsningen Kvinnor och Wikipedia 170308

Postad i: Wikipedia den 8 March, 2017 av Anna Söderström

Här kan du nu lyssna på dagens föreläsning då Sara Läthén, Anna F Söderström och Johanna Nählinder pratade om Wikipedia och betydelsen av att sprida sin forskning men också att fler kvinnor borde börja skriva! Om inte annat för att backa andra som skriver, men också för att det är roligt.

Länken nedan innehåller en mp3-fil som går att lyssna till i din webbläsare eller ladda ner:
Kvinnor och Wikipedia, Trekvart på biblioteket, Vallabiblioteket, Linköpings universitet

Taggar:  -

1 svar till “Podcast från föreläsningen Kvinnor och Wikipedia 170308”

irene Lundmark

Kul att lyssna på.

IKT-studion

IKT-studion är sen 2018 en del av högskolepedagogiskt centrum Didacticum. I den här bloggen samlar IKT-pedagogerna Anna Söderström och Linnea Björk Timm mfl tips, lärmaterial och omvärldsbevakning inom området utbildning och IKT för lärare inom högre utbildning.

3d-skrivare appar Cura digitalt berättande flipped classroom Google IKT IKT-dagen IKT-podden iPad LISAM makerkultur pedagogiska språnget podcast presentationsverktyg wikimedia commons Wikipedia

IKT-studion drivs av WordPress