Podcast från föreläsningen Kvinnor och Wikipedia 170308

Postad i: Wikipedia den 8 March, 2017 av Anna Söderström

Här kan du nu lyssna på dagens föreläsning då Sara Läthén, Anna F Söderström och Johanna Nählinder pratade om Wikipedia och betydelsen av att sprida sin forskning men också att fler kvinnor borde börja skriva! Om inte annat för att backa andra som skriver, men också för att det är roligt.

Länken nedan innehåller en mp3-fil som går att lyssna till i din webbläsare eller ladda ner:
Kvinnor och Wikipedia, Trekvart på biblioteket, Vallabiblioteket, Linköpings universitet

Taggar:  -

1 svar till “Podcast från föreläsningen Kvinnor och Wikipedia 170308”

irene Lundmark

Kul att lyssna på.

IKT-studion

IKT-studion på LiU älskar teknik! Här rapporterar vi om intressanta prylar och smarta tips vi stöter på i vårt arbete för att göra LiU lite mer digitalt, och om vad som händer i lokalen längst in, längst upp i Key-huset.

3d-skrivare appar Cura Eye-tracking flipped classroom IKT IKT-dagen LISAM MIK OER pedagogiska språnget podcast presentationsverktyg SETT13 SETT2013 skola Wikipedia

IKT-studion drivs av WordPress