Snart flyttar vi in!

1 people like this post.

Om du besökt campus Valla har du säkert noterat att det byggs ett nytt hus. Det är en rätt stor grej för oss som berörs och det ska bli spännande att se hur våra nya kontor ska se ut, där ovanför äppellunden, nära corson, på plan 5. Vi kommer sitta i samma hus som bland annat biblioteket, infocenter, reception och café Baljan.

Eftersom jag egentligen är en rätt otålig person har det varit ett nyttigt projekt att dokumentera detta bygge, från det att Origo rivs tills det faktiskt står ett hus på samma plats. Men – det blev till slut en film baserat på dessa bilder. Två år har gått mellan första och sista bilden.

Det är helt okej att använda filmen enligt Creative Commons licensen CC BY.

0
Posted in Didacticum, Lärmiljöer, Vallabiblioteket and tagged , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *