SmartArt

Postad i: Föreläsa, Officepaketet, PowerPoint, Spela in föreläsning, Word den 6 April, 2017 av Emma Busk Winquist

Skapa snygga flödesscheman med SmartArt

SmartArt4

I Office-program som Word och Powerpoint finns en funktion som kallas för SmartArt. Med hjälp av den kan du enkelt skapa snygga punktlistor, figurer och flödesscheman. Det finns en mängd färdiga mallar men man kan enkelt anpassa dem med form, färg och bilder för att de ska passa just ditt syfte.

Här finns en bra film som visar hur det fungerar

/Emma

Taggar:  -  -  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi jobbar på IMH (Institutionen för medicin och hälsa alltså). Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Adobe Connect Excel Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Skype för företag Stress Videokonferens Word

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress