Skapa en föreläsningsserie med test i Lisam

Postad i: Föreläsa, Lisam, PowerPoint, Test den 23 November, 2018 av Stina Hellberg

I den här filmen visar jag hur man kan göra en föreläsningsserie i Lisam. Efter varje inspelad föreläsning ska studenten svara på ett antal testfrågor. Studenten kan bara gå vidare till nästa avsnitt när alla frågor är rätt besvarade.

Filmerna i föreläsningsserien är inspelade i PowerPoint. Se Emmas instruktionsfilm om hur man gör det.

(Videons längd 9.30. För att se videon i full storlek, klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet)

Skapa en föreläsningsserie med test i Lisam from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

2 svar till “Skapa en föreläsningsserie med test i Lisam”

Gizeh Perez Tenorio

Super andvändbar! Tack så mycket Stina!

Andreas Eriksson

Coolt!

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi jobbar på IMH (Institutionen för medicin och hälsa alltså). Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Adobe Connect E-post Excel Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Skype för företag Videokonferens Word

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress