Zoomeffekt i PowerPoint

Postad i: Officepaketet, PowerPoint den 30 May, 2019 av Stina Hellberg

Jag har nyligen lärt mig ett nytt trick i PowerPoint. Det finns en effekt som heter Zoom som innebär att man kan skapa mer dynamiska presentationer. Istället för att bläddra fram en bild i taget så kan jag skapa en bild med flera delar som jag kan zooma in i under presentationen.

Häng med så visar jag hur det går till!

(Videons längd: 2:20. Klicka här eller på Vimeo-loggan nere till höger för att se filmen i större format.)

Zoomeffekt i PowerPoint from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi jobbar på IMH (Institutionen för medicin och hälsa alltså). Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Adobe Connect Excel Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Skype för företag Stress Videokonferens Word

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress