Aviseringar i Teams

Postad i: Stress, Teams den 10 October, 2019 av Stina Hellberg

Det senaste året har Teams blivit ett väldigt populärt verktyg för samarbete här på LiU. Men jag tror att det är vanligt att känna sig överväldigad inför att hantera informationsflödet i Teams. Dels för att man får ständiga aviseringar i form av popup-fönster och aktivitetsnotiser. Men kanske också för att man är rädd att missa viktig information som läggs ut i ett Team. Så hur hittar man en bra balans mellan att hålla sig uppdaterad och att finna arbetsro?

I filmen går jag igenom hur du styr Vad du ska bli aviserad om, Hur du blir aviserad och När du blir aviserad. Jag kommer dessutom att berätta hur jag resonerar när ställer in mina aviseringar i Teams.

Aviseringar i Teams from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Taggar:  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi jobbar på IMH (Institutionen för medicin och hälsa alltså). Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Adobe Connect Excel Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Skype för företag Stress Videokonferens Word

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress