IKT i undervisning

Postad i: Föreläsa, Spela in föreläsning den 6 November, 2019 av Emma Busk Winquist

Ska du spela in din föreläsning som en film? Då kan du få lite bra tips och idéer i den här filmen. Jag talar en del om hur du kan tänka för att undvika “Death by Powerpoint”, vilka olika inspelningsmöjligheter det finns och hur du kan hitta bilder som du har rätt att använda till din film. Jag går också igenom vad du kan tänka på rent praktiskt när du ska spela in ljudet.

Relaterade inlägg

Mycket nöje med din filminspelning!

/Emma

Taggar:  -  -  -  -  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi jobbar på IMH (Institutionen för medicin och hälsa alltså). Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Adobe Connect Excel Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Skype för företag Stress Videokonferens Word

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress