Välkommen till Zoom-support 20/11

Postad i: Interaktiva möten, IT-utbildningar, Videokonferens, Zoom den 14 November, 2019 av Stina Hellberg

Den 26 november kommer IT-utbildarna att hålla en IT-utbildningsdag med fokus på miljön. För första gången så är IT-utbildningsdagen resfri, vilket innebär att du ansluter dig till dagen via videokonferensverktyget Zoom från valfri plats.

Är det första gången du använder Zoom? Titta i så fall gärna på den här filmen om hur du kopplar upp dig som deltagare till ett Zoom-möte:

Du är även välkommen till ett Drop in-tillfälle den 20 november kl. 15.00-16.30, då vi finns på plats på tre av våra campus och kan visa dig hur du använder Zoom:

Campus Norrköping, UFs mötesrum, plan 2, Kåkenhus
Campus US, Äpplet, plan 13, Hus 511
Campus Valla, Kuben, plan 5, Studenthuset

Vi ses!

/Stina

Taggar:

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi jobbar på IMH (Institutionen för medicin och hälsa alltså). Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Adobe Connect Excel Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Skype för företag Stress Videokonferens Word

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress