Piel De Sapo, amigos

Postad i: Allmän den 26 May, 2017 av Jerry

Jag har gjort ett ovanligt snabbt tillfrisknande från viruset jag drog på mig, känner mig nästan stridsduglig nu 😀 . Ovanligt med tanke på att vattnet knappt gick ner pga halsen där ett tag och att jag lyckades svetta ner hela sängen under en natt, genomförde ungefär samma rörelsemönster som när man klipper gräset. Otrevligt.

Nåväl, idag var jag till affärn en sväng och var fruktansvärt sugen på mer Ananas, men priset hade skjutit iväg igen mot 26 SEK så kände jag mig lite smålänning och gick vidare. Då fick jag syn på en schysst Melon som låg och väntade på mig, el Piel de sapo. Jag har testat nästan alla frukter som går att köpa här i Sverige men den där låg faktiskt kvar på to-do listan. Efter en första inspektion kändes de lite väl mjuka men jag tänkte “Yolo” och slog till endå. Tur var det för det var en riktigt smarrig jäkel 😀 Som en honungsmelon fast mycket fruktigare/fräschare. Köp Köp Köp!

cof

Premium bilder från min nya Huawei P10!

Jag var också iväg en sväng till mitt nyponställe här i Norrköping, men denna gången var jag på jakt efter maskrosor. Jag ska testa att göra maskroste 🙂 får återkomma i framtiden om resultatet, men det ser lovande ut.

cof

7 DL rosor, ett sparsamt första försök.

Jerry Sundin

Tjenare!
Trevligt att du har hittat hit! Mitt namn är Jerry Sundin och just nu läser jag fjärde året på Civilingenjörs-programmet Elektronikdesign. Innan min nuvarande utbildning läste jag en 2-årig utbildning som hette Elteknik och automation samt ett tekniskt basår, vilka ledde mig dit jag är idag.

När man väl fått upp ögonen för elektroteknik och dess tillämpningsområde, så är det svårt att inte bli mer intresserad. Förutom att sitta många långa timmar i plugget så tycker jag om att spela dator och träna, det är också härligt att emellanåt ge sig ut i naturen och söka lite avslappning.

Jag tycker att det är viktigt att engagera sig och göra sitt bästa för att på så vis skapa en trivsam miljö för sina vänner och medmänniskor. På Liu har jag fått chansen att göra detta på lite olika sätt.

Under mitt första år så var jag med i projektgruppen för Elektronikdesigns arbetsmarknadsdagar som företagsvärd, det var ett roligt uppdrag där jag lyckades skapa en värdefull kontakt med några äldre studenter och vissa företag.

Andra året valdes jag till projektledare för arbetsmarknadsdagarna och det var riktigt kul och utmanande, att leda en grupp människor och försöka sträva mot ett gemensamt mål.

Det tredje året satt jag som studienämndsordförande (SnOrdf) i styrelsen för Elektronikdesign. Som SnOrdf hade jag ett ansvar att representera alla studenterna vid programmet gentemot de högre bestämmande organen inom LiU samt att bedriva studiebevakning.

Nu under mitt fjärde år kör jag ett mera avslappnat race. Vi har många kurser på avancerad nivå och jag har prioriterat studierna framför ideellt engagemang. I början av terminen arbetade jag dock som klassföreståndare för basåret i Norrköping och jag har även tagit några uppdrag så som projekthandledare och labassistent. Jag tycker att det är väldigt kul att förklara och lära ut avancerade tekniska problem.

Nåväl, jag hoppas att du finner mig blogg intressant! Och uppstår några frågetecken så är det bara att slänga iväg ett mail till jersu616@student.liu.se

Ha det bra!

Jerrys blogg drivs av WordPress