Framläggning Av Exjobb på ITN LiU

Postad i: Allmän den 30 May, 2017 av Jerry

På fredag händer det, framläggningen av världens mest intressanta och välskrivna exjobb 😀

För de som behöver en auskultation samt övriga intresserade, framläggningen av mitt och Elias exjobb: On visionsystems for pallet identification and positioning for autonomous warehouse vehicles, kommer att ske 2017-06-02, kl 14:00 i lokalen TP40. Norrköping, hus Täppan.

Exjobbet handlar alltså om Kameror och Bildbehandling. Vi har undersökt ett gäng kameror och skapat ett program som identifierar och positioner Europa pall i lagermiljöer, arbetet har nästan uteslutande genomförs vid Toyota Material Handling i Mjölby. Om du är intresserad av att plugga Elektronikdesign så kan jag personligen förklara för dig varför Elektronikdesign är det bästa valet, på fredag.

Länk för karta.

Andra framläggningar hittar man på denna länk: https://www.itn.liu.se/framlaggningar?l=sv

Jerry Sundin

Tjenare!
Trevligt att du har hittat hit! Mitt namn är Jerry Sundin och just nu läser jag fjärde året på Civilingenjörs-programmet Elektronikdesign. Innan min nuvarande utbildning läste jag en 2-årig utbildning som hette Elteknik och automation samt ett tekniskt basår, vilka ledde mig dit jag är idag.

När man väl fått upp ögonen för elektroteknik och dess tillämpningsområde, så är det svårt att inte bli mer intresserad. Förutom att sitta många långa timmar i plugget så tycker jag om att spela dator och träna, det är också härligt att emellanåt ge sig ut i naturen och söka lite avslappning.

Jag tycker att det är viktigt att engagera sig och göra sitt bästa för att på så vis skapa en trivsam miljö för sina vänner och medmänniskor. På Liu har jag fått chansen att göra detta på lite olika sätt.

Under mitt första år så var jag med i projektgruppen för Elektronikdesigns arbetsmarknadsdagar som företagsvärd, det var ett roligt uppdrag där jag lyckades skapa en värdefull kontakt med några äldre studenter och vissa företag.

Andra året valdes jag till projektledare för arbetsmarknadsdagarna och det var riktigt kul och utmanande, att leda en grupp människor och försöka sträva mot ett gemensamt mål.

Det tredje året satt jag som studienämndsordförande (SnOrdf) i styrelsen för Elektronikdesign. Som SnOrdf hade jag ett ansvar att representera alla studenterna vid programmet gentemot de högre bestämmande organen inom LiU samt att bedriva studiebevakning.

Nu under mitt fjärde år kör jag ett mera avslappnat race. Vi har många kurser på avancerad nivå och jag har prioriterat studierna framför ideellt engagemang. I början av terminen arbetade jag dock som klassföreståndare för basåret i Norrköping och jag har även tagit några uppdrag så som projekthandledare och labassistent. Jag tycker att det är väldigt kul att förklara och lära ut avancerade tekniska problem.

Nåväl, jag hoppas att du finner mig blogg intressant! Och uppstår några frågetecken så är det bara att slänga iväg ett mail till jersu616@student.liu.se

Ha det bra!

Jerrys blogg drivs av WordPress