Uppdatering Valvakan

Postad i: Personligt, Studentvardag den 9 November, 2016 av jonbj817

Vi kämpar oss igenom den här valnatten! Det verkar bli en riktig rysare, och jag vågar inte gå och lägga mig. Just nu, kl 03:04, sitter vi och väntar på att resultaten från Florida ska komma in. Florida är en svingstat och den presidentkandidat som vinner där vinner mycket troligt även hela valet. Vi följer valvakan på SVT, kanal 3 och 5 med spänning och en växande oro över att det fortfarande är så jämnt.

15046216_10154771717367948_1738887361_nTidigare ikväll såg det ut så här, moralen var hög, diskussionerna var hetsiga… taggen total #ValvakaLAN

Så här har min natt sett ut hittills:

Kl 23.50 Det är lugnt, Clinton leder

Kl 00.00 FÖRSTA VALLOKALERNA STÄNGER! Nu får vi veta snart! Kommer lätt hålla mig vaken!

Kl 00.05 …jag kommer somna innan resultatet kommer.

Kl 00.20 Resultatet kommer aldrig komma, ellerhur?

Kl 01.00 Vad tror jag om valfusket egentligen? Kanske ligger nåt i det…

Kl 01.02 Han är en elak pajas!!!

Kl 01.06 Jag ser rött på kartan!! Världen kommer gå under!

Kl 02.05 Men kan vi få resultatet för Florida DÅÅÅ??!

Kl 02.07 När förvandlades mina ögonlock till bly?

Kl 02.30 OJ! Jag råkade somna!! Vad har hänt?? Jaha, inget… somnar om då!

Kl 02.50 Hallåååå Florida, hur är läget? Talk to me!

Kl 02.52 Vad finns det för kul i Florida egentligen? Träsk, krokodiler, en massa pooler… och disneyland

Kl 03.00 Borde jag gå och lägga mig? Ja. Kommer jag göra det? Nej.

Kl 03.02 Borde jag gå och lägga mig? Ja. Kommer jag göra det? Kanske.

Kl 03.04 Borde jag gå och lägga mig? Ja. Kommer jag göra det? Jag tar ett glas glögg och lyssnar på Du Hast, det borde göra susen.

Vi hörs imorgon bitti, så får vi se hur det är ställt med världen. Vi ska försöka vara vakna åtminstone tills vi får resultatet från Florida. Håll tummarna och dröm sött!

15050110_10154771716197948_1811436304_n
Så här ser det ut nu, jag och Ellen KRIGAR oss igenom natten och väntar #SängVägra #Nervkittlande

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Jonnas blogg drivs av WordPress