Miljövetartreor gästbloggar från sin praktik

Postad i: Praktik den 10 November, 2016 av jonbj817

Undrar du vad du har för jobbmöjligheter efter utbildningen? Vi (årets miljövetartreor och MiP-styrelsen) tycker att det varit dåligt med bloggande om livet och framtiden för miljövetare, så nu jäklar ska det hända grejer! Under hösten kommer jag att ha några miljövetartreor från min klass som gästbloggar här hos mig från sin praktik. Jag kommer även att få in ett och annat gästblogginlägg från miljövetare som är på utbytestermin. Himla kul!

photo-1458242462449-7b6697b7caef

Först ut är Johan Weijden som just påbörjat sin praktik på Envima konsultfirma i Linköping, läs hans gästinlägg här på bloggen imorgon!

Så håll utkik här om du är nyfiken på treornas praktik! 🙂

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Jonnas blogg drivs av WordPress