Jag drog hemhem och for och flög

Postad i: Hemhem, Personligt den 12 November, 2016 av jonbj817

Jag har en bortskämd helg hemhemma hos mamma och pappa. Ibland behöver man en paus från studentlivets bubbla. Ikväll har vi haft en mysig familjemiddag med mamma, pappa, mina båda systrar och storasyrrans sambo. Innan dess så var vi systrar iväg på Bodyflight! När man simulerar att hoppa fallskärm, man flyger alltså omkring i en vertikal vindtunnel. Jag var skeptisk innan, men det var faktiskt riktigt kul!

83082142Här susar jag runt i vindtunneln på Bodyflight, med kinderna flappandes och instruktören hängandes bakom!

Min yngre syster tyckte inte att Bodyflight var en särskilt imponerande upplevelse, men hon har i och för sig hoppat fallskärm på riktigt innan. Jag själv, och min äldre syster, tyckte att det var en riktig kick och vi tok-log och skrattade som galningar när vi flög runt där inne i tunneln. Så personligen så kan jag rekommendera upplevelsen.

Hemhemma i Stockholm är det ett riktigt vinterland!

När jag gick av tåget hemhemma i södra Stockholm så möttes jag av, vad som kändes som, midvinter! Det var lika mycket snö och lika kallt som typ mitten av februari! Hemma i Norrköping så verkar vi ha hamnat i en bubbla, det har snöat jättemycket runt oss i Jönköping och Nyköping, men just Bråviken och Norrköping har bara haft ett lätt snötäcke.

15050475_10154784196787948_304496719_nDet vankades trerättersmiddag hos mor och far. Bästa. Förrätten. EVER.

Mamma äter mer och mer vegetariskt, det är kul att se! Till middagen hade mamma gjort pulled aubergine, vilket var riktigt gott faktiskt!  Jag gjorde en säsongsanpassad sallad på svartkål, rödkål, äpple, rostade pumpakärnor, mynta, lite olivolja och honung.

14991874_10153934451452882_6742749201031332325_n
Så här glada var vi efter att ha flugit runt som en trasdocka på Bodyflighten!

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Jonnas blogg drivs av WordPress