The typical dag

Postad i: GIS, Kurser den 15 November, 2016 av jonbj817

Den här dagen har varit en sån där icke uppseendeväckande dag när det inte hänt något speciellt alls. Jag har bara flängt från den ena salen till den andra, den ena uppgiften till den andra. Jag inledde dagen med att jobba med vårt individuella projekt för GIS i en av universitetets datorlaborationssal med min sambo Ellen, sen hade vi föreläsning på eftermiddagen följt av plugghäng med my crew. Då vankades det läsa bok till litteraturseminarium som vi har imorgon och nästa vecka.

15045558_10154794033377948_1236535642_n
Ellen ser fett seriös ur när hon jobbar i programmet ArcGIS med sin karta över Jönköping.

15046248_10154794033137948_250743023_n
Och här är jag, fett seriös, letandes efter rätt databas att hitta olika skogstyper i Sverige.

Det var väldigt trevligt att inta biblioteket med mina fyra bästa kompanjoner på eftermiddagen, för det var första gången på terminen vi är samlade!Vi lyckades haffa ett av de mytomspunna, ständigt ockuperade, grupprummen på bibblan! Vi har varit utspridda på praktik i alla möjliga hörn och kanter av vårt avlånga land så vi hade mycket catching up to do. Diskussionerna handlade bland annat om kejsarsnitt, dejtingångest och analblekning. Och på det spåret fortsätter det, nu är det dags för Paradise Hotel. En hemsk vana, jag vet! Men man måste ju få väga upp en sån här skoltung akademisk dag med lite hjärndöd underhållning, ellerhur?

15129972_10154794540647948_114686775_n
Inte så effektivt pluggande, men ack så effektivt tjattrande med bruuuudarna!

Skärmavbild 2016-11-15 kl. 22.20.43
Vi avslutade dagen med stil med ett besök på gymmet #SquadGoals

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Jonnas blogg drivs av WordPress