Fyra tanter firar tentan

Postad i: Uncategorized den 20 January, 2017 av jonbj817

Tentan är klar, kursen är klar, det är fredag! Vad betyder det? Vi ska fira såklart! Även om våra hjärnor är helt slut. Man behöver inte hjärnan för ett glas bubbel och en massa fredagskackel!

16144499_10155025077227948_555039260_n

Jag tycker att vi är värda att fira ordentligt, vi har jobbat jättehårt med tentan under dagen. Det är inte lätt att bläddra i miljöbalken och plocka fram bits and pieces under press, och då och då under dagen tvivlade jag på att mina hjärnceller faktiskt fanns kvar. Men jag kan ärligt säga att jag lärt mig en hel del under miljörättskursen!

Känslan under dagen:

_m-drbinfa4-eli-francis

Känslan när tentan är inlämnad:

444_808944442543225_8358277366436005859_n
Det här är en bild från miljövetarprogrammets finsittning i våras, och här är vi som var festeriet då. Mitt sunkiga, numera pensionerade, mementogäng <3

#HejdåJuridikJungelnHejHelg

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Jonnas blogg drivs av WordPress