Framtiden knackar på dörren…jag vägrar öppna

Postad i: MFS, Nepal, Personligt den 10 February, 2017 av jonbj817

Nu är det drygt två veckor kvar tills jag och Sara far iväg till Nepal. TVÅ VECKOR. Det är ingenting!

prayer-flags-nepal-1442721

Idag har jag och Sara skrivit ut och gjort kopior på alla dokument som vi behöver så att vi har backups. Typ pass, visum, försäkring, intyg och sådana där livsnödvändiga saker, ting eller föremål. Vi har också satt och försökt göra färdigt packlistan – som bara blir länge och längre – för att se vad vi behöver köpa det sista. Vi måste packa spartanskt, vi ska bara ha med en varsin vandringsryggsäck, så det blir en utmaning. Nästa vecka ska vi åka ut till XXL Sport och köpa på oss nya underställ och annat frilufts-coolt!

Något som slagit mig är att jag kommer att behöva söka jobb innan vi åker. För när jag kommer tillbaka är det sista veckan i april och då kommer de flesta (sommarjobb iallafall) vara tillsatta. Såatteh. MER FRAMTIDSÅNGEST – JA TACK!

photo-1425421640640-64c4debea1b4

Så jag kommer typ behöva planera hela min framtid. För snart åker jag ut ur lägenheten med. Vart jag ska flytta, vad jag ska jobba med, VEM JAG ÄR!!! Eh okej kanske inte riktigt så dramatiskt men det känns så. Jag vill bara gosa ner mig i soffan i typ en månad och ta in allt i mitt liv, ta ett mentalt foto, supa in allt – som Ernst.

397336_10151196147152948_1919642388_n (2)

Apropå framtid. Igår hade vi möte med klassen om examen. Som också slog mig att det kommer att ske inom en månad från och med att jag sätter foten i Sverige igen… #SaktaNerTidenTack
Så jag hoppas att jag i maj månad kommer att ha ork att umgås som bara den med klassen, för sen ska vi gå våra skilda väga ju. Snyft.

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Jonnas blogg drivs av WordPress