Om en vecka är det dags

Postad i: MFS, Nepal, Personligt, Studentvardag den 20 February, 2017 av jonbj817

Om prick en vecka bär det av! Den här tiden nästa vecka sitter vi på flyget till Dubai, vårt första och enda stopp innan vi når Nepal. Ryggsäckarna är packade, visumen redo och taggen total! Vi är redo!

18E2F7D2-9513-4345-99EA-585D77BAD299

Vi har startat en sprillans ny blogg dedikerad endast till Nepalresan, där vi kommer uppdatera alla som vill veta om våra två månader iväg. Självklart kommer jag också hålla den här bloggen uppdaterad såklart!

Den här veckan har vi ägnat oss åt att fixa de sista praktiska sakerna inför resan. Vi tog oss en solig promenad ut till Ingelsta och XXL sport & fritid för att köpa på oss de funktionella plagg vi saknade. Så nu jäklar är vi redo för både Katmandu med 20+ och Himalaya med 8+!

Vi storhandlade på XXL… nu är vi funtionella till max!

Vi har tagit den sista dosen vaccin, hämtat ut malariatabletter, provpackat ryggsäckarna, googlat sönder väder och allt annat man möjligtvis kan tänka sig behöva veta om Nepal, beställt guidebok och gjort tiotusen kopior på passen, visumen och försäkringspapper!

Provpacka är nästan roligare än att packa på riktigt!

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Jonnas blogg drivs av WordPress