Sista månaden

Postad i: Examen, Kurser, MFS, MiP den 24 May, 2017 av jonbj817

0 people like this post.

Nu är allt klart! Vår uppsats är klar och publicerad på Digitala Vetenskapliga Arkivet DiVA nu! Här är länken:

http://liu.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A1095881&dswid=-5074

Den sista månaden nu tills examen har vi en sista 7,5 hp kurs, “Projektledning, organisationsteori och arbetsmiljö”, den ska förbereda oss inför arbetslivet med lite matnyttigt som är färskt i våra huvuden när vi börjar jobba. Den brukar kallas “utsparkskursen”, för att det är sista gången klassen samlas innan examen. Hela den här vårterminen har alla jobbat på sina c-uppsatser, och innan dess hade vi valbara kurser. Så det är faktiskt trevligt att ha lite kvalitetstid med klassen nu in i det sista, om än lite vemodigt när examen närmar sig med stormsteg. 9 juni är vi klara.


Få tillfällen förtjänar en bubbelflaska lika mycket som en publicerad uppsats!


 

Kommentera!

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat om

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Arkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Jonnas blogg drivs av WordPress