Sista månaden

Postad i: Examen, Kurser, MFS, MiP den 24 May, 2017 av jonbj817

Nu är allt klart! Vår uppsats är klar och publicerad på Digitala Vetenskapliga Arkivet DiVA nu! Här är länken:

Den sista månaden nu tills examen har vi en sista 7,5 hp kurs, “Projektledning, organisationsteori och arbetsmiljö”, den ska förbereda oss inför arbetslivet med lite matnyttigt som är färskt i våra huvuden när vi börjar jobba. Den brukar kallas “utsparkskursen”, för att det är sista gången klassen samlas innan examen. Hela den här vårterminen har alla jobbat på sina c-uppsatser, och innan dess hade vi valbara kurser. Så det är faktiskt trevligt att ha lite kvalitetstid med klassen nu in i det sista, om än lite vemodigt när examen närmar sig med stormsteg. 9 juni är vi klara.

Få tillfällen förtjänar en bubbelflaska lika mycket som en publicerad uppsats!

Jonna Elofsson Bjesse

Jonna, 24 år, stockholmare med Norrland i blodet. Pluggar mitt tredje och sista år på Miljövetarprogrammet vid LiU. Bor i Norrköping, i ett studentkollektiv med en brokig skara broccoliknaprare.

Jag har fingrarna i en massa kakburkar, bland annat Miljövetarnas studentförening, kåren och allt annat jag kan lägga näsan i blöt i (oftast över en kopp te). Även dedikerad vegan, trädkramare, boknörd och hiphopfantast, samt missbrukare av #yoloswag.

Här i bloggen får du en inblick i mitt liv som LiUstudent och Norrköpingsbo, med allt det roliga och seriösa det innebär.

Har du frågor om studentlivet, miljövetarprogrammet eller vad som helst annars så mejla mig gärna på jonbj817@student.liu.se

#Midnattssol #NorrlandIMittHjärta #Stockholmssyndromet #SVTEdit #ViStårInteUt GISday hippiefasoner Sjöfartsverket SustainergiesAcademy

Jonnas blogg drivs av WordPress