Håll utkik efter nollans-lilla!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 20 July, 2014 av Karolina

0 people like this post.

Snart (om den inte redan gjort det) borde nollans-lilla trilla ner i er brevlåda därhemma. Håll ögonen öppna och läs den som din bibel inför nolle-p. Här står precis allting som du behöver veta om din nollningsperiod. När du väl läst genom all information är det bara att börja TAGGA, det är snart dags för några av ditt livs roligaste veckor :D


Overallen!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 15 July, 2014 av Karolina

0 people like this post.

Något som ni säkert förstått är att vi i Linköping håller på mycket med overaller i samband till studentlivet. Under mina år som bloggare här har jag skrivit ett par inlägg om saken, och jag tänkte nu ta och länka tillbaka i arkivet så att ni kan få lära er allting om detta fantastiska plagg som ni antagligen kommer spendera en hel del tid i under era år här på LiU :)

Regler kring overallen

Hur man fixar till overallen 

denna sidan hittar ni också vilka program som har vilka färger på ovven

Här ser ni mig och Robban i våra snygga overaller!

IMG_0633


En liten BG-uppdatering

Postad i: Studentlivet, vardagen den 13 July, 2014 av Karolina

1 people like this post.

Nu har det gått ett tag sen ni fick en uppdatering kring livet här i Bad Gastein! Det är så svårt att beskriva men sammanfattningsvis är det riktigt riktigt härligt! (men mycket jobb också). Denna vecka kommer däremot med all säkerhet bli fantastisk för på tisdag kommer nämligen Robin, Malin och Gustav och hälsar på :D Kommer bli så himla kul.

Här är i alla fall lite bilder, en del av dom är faktiskt från Slovenien. Vi bestämde oss nämligen för att på vår lediga dag hyra en bil och bara köra. Sen kom det sig som så att vi efter ett tag körde över till Slovenien, så jäkla kul! Väl där käkade vi grillade calamaris som var så vitlöksdränkta att vi alla luktade vitlök i tre dagar, gick åt en hel del tuggummi då kan jag säga. Sen är en del också från Salzburg där jag spenderade en annan ledig dag.

IMG_2382 IMG_2384 IMG_2385 IMG_2390 IMG_2405 IMG_2414 IMG_2418 IMG_2419 IMG_2317 IMG_2264 IMG_2285 IMG_2287 IMG_2339


Studievägledarchatt

Postad i: Studentlivet, vardagen den 13 July, 2014 av Karolina

0 people like this post.

Hejsan!

Vill bara tipsa om att det imorgon & i övermorgon (14 & 15 juli) kl 18-20 kommer vara en studievägledarchatt där ni kan få svar på frågor ni kan tänkas ha!

Kontaktperson till varje program hittar ni HÄR

Skulle det vara så att ni inte har möjlighet att chatta under just den tiden kan ni alltid slänga in en fråga i LiUs egna frågelåda som ni hittar HÄR. Den är lite som ett forum där man lägger upp frågor så är det någon lämplig som svarar :)


Idag kommer första antagningsbeskedet!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 11 July, 2014 av Karolina

2 people like this post.

Idag kommer ni att få ert första antagningsbesked! Tänk vad spännande :D Jag håller tummarna för att ni kommit in på det som ni vill, och skulle det nu inte vara så får ni helt enkelt hålla tummarna för att ni klarar det tills den andra antagningen!

Släng gärna in en liten kommentar om det är så att ni nu kommit in på lärarprogrammet :)


Karolina Bergman

Karolina Bergman
Här har ni en glad tjej som går sitt tredje år på lärarprogrammet, med målet att bli gymnasielärare inom svenska och religion.

I min blogg får ni se det vardagliga studentlivet, hänga med på fartfyllda kravaller, få insikt i sektionens styrelse som jag engagerar mig i, ta del av bra tips för studentlivet och mycket mycket mer.

Du kan också maila mig frågor på karbe238@student.liu.se.

Välkomna att ta del av mitt studentliv!


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.karolinas blogg drivs av WordPress