VG på tentan!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 20 November, 2014 av Karolina

1 people like this post.

Jag fick VG på min tenta! Helt sjukt! Jag som knappt trodde att den skulle bli godkänd (och den andra tentan som kändes mycket bättre fick jag ju bara G på, även om det i och för sig var ganska nära ett VG). Det är alltså omöjligt att veta hur rättningen kommer bli och precis som vanligt kan man konstatera att det är så onödigt att spekulera för mycket innan man får resultatet. Det känns ju hur bra som helst detta och det innebär dessutom att jag får VG på hela kursen sammantaget. En kurs betår ju av flera olika delmoment och för att få VG på kursen som helhet måste övervägande antal poäng vara VG.

Nu så hoppas vi bara att jag får feedback på min uppsats så snart som möjligt så jag kan komma vidare med den också! :)


 


En GT och en vovve

Postad i: Studentlivet, vardagen den 20 November, 2014 av Karolina

1 people like this post.

I väntan på alla mina besked så tyckte jag det var dags att ägna mig åt nåt kul istället för att bara gå och våndas! Därför så firade jag i tisdags Elins födelsedag en dag i förväg. Det gjorde vi genom att äta och dricka precis vad vi var sugna på vilket resulterade i en förrätt bestående av vitlöksbröd med tzatsiki serverad med en GT. Sen blev det Carbornara med bubbel för att avsluta med ostkaka och Xantéglögg (Xanté och varm äppeljuice). Så himla gott att bara käka vad man vill utan att tänka på att det ska passa ihop eller vara instagramvänligt. Lilla Thea var såklart också med på kalaset!

En väldigt suddig bild, men ni förstår grejen, söt hund och goda drinkar!

IMG_3060


 


I väntan på feedback och resultat

Postad i: Studentlivet, vardagen den 18 November, 2014 av Karolina

0 people like this post.

Nu har ytterligare en helg passerat och det är dags för vardag igen. Dock flyter allt ihop lite för mig just nu, jag sitter nämligen som i ett litet studievakuum i väntan på olika besked. Det beror i sin tur på att det är samma person som rättar tentan jag väntar på som är min handledare i uppsatsen jag skriver. Så i torsdags mailade vi in första utkastet på uppsatsen (det skulle in senaste fredag) och på onsdag ska vi får tillbaka tentan. Därför misstänker jag att det är som så att han prioriterar rättandet av tentorna och att det inte kommer komma någon feedback på uppsatsen förrän på torsdag…. Det känns ju lite sådär eftersom det inte känns speciellt smart att gå in och jobba i uppsatsen när vi väntar på kommentarer på det vi skrivit, vilket gör att uppsatsen stått still sedan i torsdags. Dock kan jag såklart läsa in mig på en massa nya saker till uppsatsen, men även det känns lite dumt då en av de frågor vi har till handledaren är vilket håll vi ska dra uppsatsen åt, och beroende på det svaret så blir det ju olika litteratur i sin tur. Dock skadar det ju inte med lite extra kött på benen även om det inte kommer till andning direkt i uppsatsen, men det blir lite svårare att motivera sig till läsningen. Så nu får vi hålla tummarna för positiva resultat på tentan och feedback på uppsatsen så snart som möjligt!

Annars har jag haft en fin helg, i fredags firade vi ju som ni redan sett här hemma. På lördagen åkte vi sedan hem till ön för att gå på en 30-års fest. Hur kul som helst! Sedan åkte vi hem igen på söndag eftermiddag och hann till och med sätta en sats glögg på jäsning här hemma, blir spännande att se hur den artar sig.


 


Firar veckans framgångar!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 15 November, 2014 av Karolina

2 people like this post.

Igår firade jag och Robin med vitt vin och räkor! Det är nämligen som så att vi båda fått positiva tentaresultat i veckan :D vi är allt duktiga vi!

image


 


Klarade etiktentan!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 12 November, 2014 av Karolina

2 people like this post.

Tjohooo! Jag klarade min etiktenta! Hade 56 poäng, 60 var gränsen för VG så det var ju nästan lite störigt nära men det känns väldigt mycket struntsamma just nu för det viktiga är att jag klaaaaarade den! Aldrig mer ska jag öppna Principles of Biomedical ethics :D *klappar mig själv på axeln och äter kotlett, rotfrukter och bea till middag*

 

 

(Sen att det är den andra tentan, den i Religionshistoria som ska rapporteras in senast om en vecka, som jag är mest orolig för glömmer vi sålänge tycker jag……)


 


Karolina Bergman

Karolina Bergman
Hejsan!

Jag heter Karolina och går sista året här på Linköpings universitet.Till sommaren planerar jag att vara färdig gymnasielärare inom svenska och religion.

Här får ni chansen att hänga med mig genom sista året i studentlivet och ända fram i mål! Här kommer ni får ta del av hur man bäst klarar sig som student, efter fyra år har jag nämligen samlat på mig en hel del tips och tricks som kan underlätta, och kanske till och med förgylla, studentvardagen.

Har ni några frågor är det bara att slänga in en kommentar under ett inlägg eller maila mig på: karbe238@student.liu.se.


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.karolinas blogg drivs av WordPress