Händer i veckan!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 3 May, 2015 av Karolina

0 people like this post.

Här kommer den hitintills tråkigaste “Händer i veckan”. Jag har medvetet försökt att inte planera in så mycket nu, då det är rätt mycket annat som är i rullning (återkommer mer mer info om allt som händer i livet just nu inom en väldigt snar framtid men sånt där är ju alltid lite hysch hysch).

Måndag: Jobba och springa
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba och springa
Torsdag: Skriva uppsats och gymma
Fredag: Skriva uppsats
Lördag: Skriva uppsats och på kvällen ska vi ha fest här hemma hos oss och kanske går jag ut och springer på dagen (om jag orkar)
Söndag: Skriva uppsats och gymma

 


 


En riktig långhelg

Postad i: Studentlivet, vardagen den 3 May, 2015 av Karolina

0 people like this post.

Nu har det ju varit långhelg i och med valborg, och jag har spenderat min med att åka runt i Skåne på diverser roliga tillställningar.

I torsdags så tog vi tåget ner efter min handledningsträff och landade då hemma hos Matilda. Där käkade vi middag och hade trevligt innan vi drog ut på stan och slutligen på nån lite halvsuspekt men trevlig hemmafest. Det var så otroligt roligt att träffa tjejerna igen och det var nog tur att Robin skulle iväg och träffa en av hans polare för tror inte han hade stått ut med allt detta tjejsnack hela kvällen.

På fredagen så satte vi oss på ett tåg till Helsingborg, där vi blev upphämtade på ett par som skulle på samma fest, och sedan bar det av ut mot ett hus ute i skogen. Där var det sen fest hela eftermiddagen och natten och jag kan ju säga att allting som jag haft med mig nu luktar brasa. Det var i alla fall superkul och roligt att ens kompisar börjat flytta ut till hus så man får gå på fester i annat än lägenheter :)

Lördagen spenderades sedan mest med att transportera sig hem då vi fick skjuts till Ängelholm, väntade där ett par timmar innan vi tog bussen till Hässleholm och väntade där en timme innan vi slutligen satte oss på tåget mot Linköping.

Söndagen har spenderats med uppsatsskrivning hos Björn, planering inför den stundande examensfesten och veckohandling. Nu står Robin och steker sej så snart blir det en sen söndagsmiddag här hemma.

Hoppas att ni alla också haft en superfin valborgshelg! Här nedan kommer några bilder från min.

IMG_0428 IMG_0433IMG_0422


 


Händer i veckan!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 27 April, 2015 av Karolina

1 people like this post.

Här kommer veckans “händer i veckan”!

Måndag: Jobba, tvätta, springa och fixa med uppsatsen (verkligen en riktig måndag..)

Tisdag: Jobba på dagen, sen är vi ett gäng som ska gå på standup på Hg.

Onsdag: Jobba, gymma och packa inför helgen.

Torsdag: Handledningträff på förmiddagen, sedan åker jag och Robin ner till Skåne igen. På kvällen ska vi vara i Malmö och fira valborg i form av middag hemma hos Matilda som är en god vän som jag inte träffat på evigheters evigheter, kommer bli så kul. Martina kommer dessutom ner från Norge också så det blir verkligen en liten reunion.

Fredag: Då ska vi på husfest utanför Båstad hos en tjejekompis till Robin som köpt ett hus mitt ute i skogen.

Lördag: Åker vi tillbaka till Linköping för att träffa Gustav som är här på besök.

Söndag: Träna och göra ett uppsatsryck.

 


 


En fantastisk helg!

Postad i: Studentlivet, vardagen den 27 April, 2015 av Karolina

1 people like this post.

Nu var det ett tag sen vi hördes senast och en hel helg har hunnit passera. Min helg började ju förresten redan på torsdagen då morsan kom hit på besök. Vi drack vin på uteserveringen på storan tillsammans med Egil och Bambi hinnan vi gick och käkade middag på Aioli (en tapasrestaurang som vi velat prova jättelänge). Sen på fredagen flanerade vi lite på stan innan morsan åkte hem och jag tog tag i uppsatsen några timmar innan det var dags för nästa besök, för då kom nämligen Malin och hennes kille Patrik ner!

Vi lagade supergod tapas (ja igen, kan inte bli för mycket tapas) här hemma och hade det trevligt tillsammans med Egil, Bambi och Björn. På lördagen vaknade vi tidigt och begav oss ner på stan för hotellfrukost, så lyxigt! Sedan tog jag det lugnt hela lördagskvällen faktiskt.

Söndagen spenderades vid köksbordet då jag och Björn satt och gjorde ett uppsatsryck (den ska malas in till handledaren måndag kväll så vi hade lite grejer vi ville fixa innan det). Sedan åkte jag och Robin och gymmade innan vi åkte och storhandlade och lagade en stor sats köttfärssås.

Så det var den helgen det, en superfin helg som jag dessvärre inte lyckades knäppa en enda bild under, men det blir så ibland när man har roligt!


 


Pendlarn

Postad i: Studentlivet, vardagen den 22 April, 2015 av Karolina

2 people like this post.

Kan ju säga att jag är jäkligt glad att jag började jobba i Åtvidaberg nu under våren, för nu har ju faktiskt solen hunnit gå upp klockan 06.30 när jag går till bussen. På morgonen tycker jag faktiskt det är rätt så mysigt att pendla, jag har alltid varit morgonpigg så det är inga problem för mig att gå upp tidigt. Sen sitter jag på bussen och lyssnar på en pod och filosoferar, jag försöker se pendlandet som en stund att kunna koppla av snarare än ett stressmoment. Det är ju lite värre på eftermiddagen när man bara vill hem, men det är ju faktiskt bara att gilla läget.

IMG_0388


 


Karolina Bergman

Karolina Bergman
Hejsan!

Jag heter Karolina och går sista året här på Linköpings universitet.Till sommaren planerar jag att vara färdig gymnasielärare inom svenska och religion.

Här får ni chansen att hänga med mig genom sista året i studentlivet och ända fram i mål! Här kommer ni får ta del av hur man bäst klarar sig som student, efter fyra år har jag nämligen samlat på mig en hel del tips och tricks som kan underlätta, och kanske till och med förgylla, studentvardagen.

Har ni några frågor är det bara att slänga in en kommentar under ett inlägg eller maila mig på: karbe238@student.liu.se.


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.karolinas blogg drivs av WordPress