hatobjekt

Postad i: Uncategorized den 29 April, 2017 av louhj600

0 people like this post.

Om man Àr student i Linköping sÄ Àr man vÀldigt beroende av sin cykel. KrÄnglar cykeln sÄ blir man med andra ord rÀtt begrÀnsad. Min cykel Àr inte av den nyaste sorten, vilket sÀkert Àr bra dÄ den Àn sÄ lÀnge inte blivit stulen, men hela dÀcket Àr helt skevt och idag höll jag pÄ att fÄ psykbryt pÄ skiten och den Àr numera mitt hatobjekt. PÄ varje tramptag sÄ skrapar nÀmligen dÀcket i stÀnkskÀrmen dÀr bak och det blir dÀrmed som en extra (ofrivillig) broms .. Lagom kul nÀr man ska cykla runt i Linköping med motvind och backar och göra massa Àrenden :))). MÄnga svordomar senare kom jag hem iallafall  och jag har nog aldrig sett fram emot nÀsta vecka dÄ jag fÄr upp min cykel som stÄr hemhemma.

SÄ tips till er som ska börja plugga hÀr i höst;

ta inte med den skruttigaste cykeln med skeva dĂ€ck, köp hellre ett extra lĂ„s :))…

 

Aja, imorgon fÄr jag lÄna Adams cykel. För imorgon Àr det ju valborg vilket jag ska fira med ett gÀng kompisar bÄde i trÀdgÄrdsföreningen och senare pÄ kÄrallen!


 


teknikÄttan

Postad i: Uncategorized den 27 April, 2017 av louhj600

0 people like this post.

Hejsan,

igÄr eftermiddag började mitt uppdrag som studentfunktionÀr för teknikÄttan och höll pÄ till i eftermiddags. TeknikÄttan Àr en tÀvling i teknik och naturvetenskapliga Àmnen för, hör och hÀpna, Ättondeklassare. SÄ mitt uppdrag var att hjÀlpa olika klasser och de som tÀvlade med att ge frÄgor etc. Ganska kul faktiskt och det Àr roligt att se att det finns sÄ mÄnga duktiga. Vissa frÄgor var rÀtt kluriga faktiskt.

 

18159995_1674613799218965_47509560_o
18195305_1674617955885216_684423213_o


 


Bra idé

Postad i: Uncategorized den 23 April, 2017 av louhj600

0 people like this post.

“Ska vi inte köpa ett bord nĂ€r vi Ă€ndĂ„ Ă€r pĂ„ Ikea?”

sÄ vi köpte ett bord. I VÀsterÄs. Tog med det pÄ tÄget hem till Linköping, cyklade med det och byggde ihop det samma kvÀll. Optimister Àr vi iallafall.

IMG_7523 IMG_7524Tadaa


 


Födelsedag i vÀsterÄs

Postad i: Uncategorized den 23 April, 2017 av louhj600

0 people like this post.

Hipp hipp hurra, idag fyller min fina Adam 23 Ă„r!

Processed with VSCO with a5 preset


 


torsdag

Postad i: Uncategorized den 20 April, 2017 av louhj600

1 people like this post.

Tentan överstökad, kÀndes okej men vÄgar inte hoppas pÄ nÄgot. MAI Àr hÄrda pÄ att rÀtta sÄ attee. Nej men vi fÄr vÀl se. Blir glad om jag klarar den. Skulle ta det lugnt idag tÀnkte jag. Fast har redan hunnit med 4 tvÀttar, stÀdat kylen (vilken 20-Äring gör ens det?), stÀdat badrummet och plockat undan vinterklÀder. Eh ahja klockan Àr ju bara 11 sÄ hinner ju ta det lugnt resten av dagen. I helgen blir det en tripp till VÀsterÄs för att fira Adam som fyller 23, sÄ dÄ blir det nog lite mer chillidill! Men först ska jag klippa mig, sjukt lÀngesen jag gjorde det sÄ fÄr nog kapa en bit för att fÄ det frÀscht igen.

Hejs!/Louise

 


 


Louise Hjalmarson

Halloj! Louise heter jag, Àr 19 Är gammal och gÄr första Äret pÄ Civilingenjörsprogrammet i Teknisk biologi. PÄ min blogg kommer du fÄ lÀsa om allt ifrÄn hur det Àr att plugga pÄ LiU, vad grunken Àr för nÄgot, till vad man som student kan tÀnkas göra vid sidan av studierna.

Om det skulle dyka upp nÄgra frÄgor fÄr ni jÀttegÀrna lÀmna en kommentar eller skicka ett mail till louhj600@student.liu.se


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Louise blogg drivs av WordPress