HT 17

Postad i: Uncategorized den 5 September, 2017 av louhj600

0 people like this post.

Hejhej alla gamla och nya lÀsare! Och speciellt vÀlkomna alla nya nollan till LiU. Sommarlovet gick vÀldigt fort med jobb pÄ Arla dÀr jag jobbade som laborant, och till sist en vecka pÄ Kreta.

Men nu Àr höstterminen i full gÄng. Denna lÀsperiod lÀser vi elektronik, linjÀr algebra och programmering sÄ det Àr lite mer tekniska kurser nu Àn tidigare vilket jag tycker Àr kul!

NÄgot annat som Àr kul Àr att jag har flyttat till min egna lilla lÀgenhet som ligger i EkkÀllan. Superkul att fÄ testa pÄ att bo i en annan stadsdel av Linköping sÄ numera bor jag granne med US. SÄ hela helgen har jag tillsammans med Adam, mamma och pappa flyttat in allt till min lya lÀgenhet :).

Nu blir det lite linalgsplugg innan sovdags!

//Louise

 


 


nu: Sommarlov!

Postad i: Uncategorized den 3 June, 2017 av louhj600

0 people like this post.

Alla tentor Àr skrivna och mitt första Är pÄ universitetet Àr gjort. Herregud vad snabbt det gick och sÄ himla skönt med sommarlov nu.

Efter det hÀr Äret sÄ har jag insett att teknisk biologi Àr det jag vill lÀsa .Kombinationen av kurser i matte, kemi och biologi Àr verkligen nÄgot som intresserar mig. RÀtt val med andra ord. Velade mycket fram och tillbaka nÀr det skulle skickas in ansökningar, men det blev rÀtt till slut :).

Nu vÀntar ett lÄngt sommarlov. Kanske har jag en tenta i slutet av augusti, kanske inte. Tills dess ska jag iallafall ta vara pÄ all lediga tid jag kan! Börjar redan idag med bullbak :)!

 

Ha en fin sommar// Louise


 


mikrobiologitenta: check

Postad i: Uncategorized den 30 May, 2017 av louhj600

0 people like this post.

SÄ var mikrobiologin klar och tentan precis skriven. KÀndes okej sÄ jag borde klara den. Skrev pÄ alla frÄgor, sÄ ja det borde gÄ.

En kopp kaffe pÄ det och sen mÄste jag plugga matte igen :)).

HÄll ut , sommarlovet Àr nÀra!

 

18817662_1709317529081925_1794761454_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

// trött louise


 


knyta ihop sÀcken

Postad i: Uncategorized den 28 May, 2017 av louhj600

0 people like this post.

Har första tentan pÄ tisdag eftermiddag (mikrobiologi) och sedan nÀsta pÄ fredagen (envarre 2). Sen Àr jag officiellt ledig. wiho. Kanske skriver en tenta pÄ mÄndagen ocksÄ, men inte sÀker Ànnu. IsÄfall för att plussa den vilket kan kÀnnas lite onödigt kanske. Men jag fÄr se.

Det som Àr roligt nÀr man sitter och pluggar Àr att man verkligen börjar förstÄ och se massa samband. Allt börjar faktiskt falla pÄ plats vilket Àr vÀldigt skönt.

Mikrobiologin kÀnns helt okej nu och det Àr vÀldigt intressant att lÀsa om immunförsvaret och antibiotikamekanismer osv och att det Àr intressant gör att det ocksÄ Àr ganska sÄ kul att plugga ocksÄ. Matten kÀnns ocksÄ okej, inte super men den har jag pÄ fredag sÄ jag hinner nog gÄ igenom en del tentor tills dess.

Det var en liten update frÄn tentapluggandet!

 

// Louise

 

 


 


Paus

Postad i: Uncategorized den 25 May, 2017 av louhj600

0 people like this post.

pausade plugget lite och gjorde en bröddeg. Lite mer motiverande att komma upp ur sÀngen för en ny pluggdag imorgon med fÀrskt hembakt bröd.

 

IMG_7654


 


Louise Hjalmarson

Halloj! Louise heter jag, Àr 19 Är gammal och gÄr första Äret pÄ Civilingenjörsprogrammet i Teknisk biologi. PÄ min blogg kommer du fÄ lÀsa om allt ifrÄn hur det Àr att plugga pÄ LiU, vad grunken Àr för nÄgot, till vad man som student kan tÀnkas göra vid sidan av studierna.

Om det skulle dyka upp nÄgra frÄgor fÄr ni jÀttegÀrna lÀmna en kommentar eller skicka ett mail till louhj600@student.liu.se


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Louise blogg drivs av WordPress