Tack för mig

Postad i: Allmän, Recept, Träning, Utbildning den 18 August, 2014 av Malin

0 people like this post.

Hej på er!

Det här är ett litet speciellt blogg-inlägg. Det är nämligen mitt sista blogginlägg för Liu´s räkning. Jag har fått jobb som kock och började jobba idag. Det innebär att jag tagit studieuppehåll i minst 1 år för att få chansen att arbeta med det som är min dröm, mat. Det känns så himla spännande och roligt! Om jag börjar studera igen vid Liu, det kan bara tiden visa. Tills dess får bloggen i varje fall vila!

Så tack för mig, tack för detta spännande halvår i cyber-space. Hoppas att ni fått glädje av recept och annat skoj och att ni fått upp ögonen för Linköpings Universitet!

Ha det bäst!

Hej då!

mlin


 


Midnattsloppet 2014

Postad i: Träning den 17 August, 2014 av Malin

0 people like this post.

Midnattsloppet detta år är avklarat! Sprang för fulla muggar och gick in på 54 minuter, alltså en snittid på 5:21/km. Jag är STÖRT nöjd. Med tanke på att jag varit vrålförkyld hela veckan och endast kunnat springa 3 långsamma kilometer så var detta helt galet bra! Kände mig oförskämt pigg hela tiden. Lite trött i slutet, men det var med i beräkningen. Var sådär skönt mör i kroppen, och efter en varm dusch och marmeladmackor somnade jag som en prinsessa❤️

 


 


Onsdag och löpning

Postad i: Allmän, Träning, Utbildning den 13 August, 2014 av Malin

0 people like this post.

Hej på er!

Snuvan håller i sig sen i helgen. Har idag bara täppa i näsan kvar och känner mig pigg och fräsch annars, men några häftigare löppass blir det inte! Men på tal om löpning så ska jag springa midnattsloppet på lördag! Det kom väldigt spontant kan jag säga. I måndags kväll fick jag erbjudandet av att ta över två platser, så sagt och gjort! De chockrosa tröjorna är uthämtade och uppladdningen har börjat. I alla fall mentalt. Det är en mil att springa, vilket är en sträcka jag känner mig väldigt bekväm med. Jag kommer alltså inte ladda på något speciellt sätt, eller ha någon speciell strategi. Snarare ska jag försöka springa fort redan från början då det “bara” är en mil. Känns lite kul att bara få springa för att det är kul!

Nästa vecka börjar skolan för många av er som sökt till Linköpings universitet. Räkna med två fantastiska veckor och en veckas sjukdom på det! Haha. ALLA blir sjuka efter nolle-p… Man är ute i ur och skur i två veckor och träffar ofantligt mycket människor. Då är sjukdomar svåra att undvika. Annars skulle jag tipsa om att redan nu kolla på kurslitteratur. Titta på blocket och liknande, eller på universitets anslagstavla. Där kan ni hitta begagnade böcker till bra pris!

kräftis

Kräftskiva från förra året som vi hade helgen innan nolle-p drog igång! Fina minnen <3


 


Snuva

Postad i: Allmän, Träning den 10 August, 2014 av Malin

0 people like this post.

Åh efter en hel sommar utan förkylningar eller skador har snuvan övertaget om mig nu… Men jag hänger inte mer läpp än nödvändigt, just för att jag kunnat träna exakt som jag velat hela sommaren! Nu ska jag istället ta hand om min kropp och äta mycket glass. Har hört att det hjälper exceptionellt mot halsont


 


Sommarsommarsommar

Postad i: Allmän, Utbildning den 5 August, 2014 av Malin

0 people like this post.

Älskade sommar allstå! Allt är så himla bra så jag känner mig nästan konstant hög på livet! Det är så fint väder, jag har så vackra människor runt omkring mig hela tiden, jag har tid att göra saker jag känner för och har längtat efter och jag har massvis med tid till att baka och laga god mat! Livet på en pinne helt enkelt! Nu har jag däremot börjat jobba igen. Jobbar i två veckor till bara, men lite segt är det allt efter en fantastisk semester. Men vädret gör ju att dagarna utnyttjas till 1000, så även kvällarna utnyttjas. Då känns det nästan som man har semester ändå ;)

Hoppas att alla tackat ja till sina platser inför höstens studier. Hoppas även att ni börjat att tagga till inför nolle-p! Glöm inte att skriva ut nolle-skylten och förbereda det som står i nollans lilla, vilken borde dimpt ner i brevlådan nu. Där hittar du all matnyttig information som du kan behöva. Är det ytterligare saker du undrar över så rekommenderar jag dig att gå in på lärarsektionens hemsida. Även min partner in crime Lina har skrivit väldigt mycket bra info på sin blogg om allt från bostadstips till kurslitteratur!

Här kommer ytterligare lite bilder som visar hur min vardag ser ut för tillfället!

sommarlov1 sommarlov2 Sommarlov3 sommarlov4 sommarlov5


 


Malin Hvitfeldt

Hej!

Välkommen in till min blogg fylld av inblickar från studentlivet, massvis med mat och bakelser och en hel del träning! Min vardag helt enkelt.

Vem är då jag? Jag heter Malin och läser min 4:e termin på ämneslärarprogrammet årskurs 7-9 . Jag ska bli lärare i Historia, Religion, Geografi och Hemkunskap. En liten brokig skara ämnen, men ack så roliga! Jag läser de tre teoretiska ämnena här på Linköpings universitet och hemkunskapen på distans på Umeå Universitet.

Jag fyller 22 i år och kommer ursprungligen från sköna gröna Stockholm. I min blogg kommer du kunna få massvis med bra tips på mat och recept som passar oss studenter samt en del träningstips på köpet! Det bästa av två världar helt enkelt.

Tjingeling!


Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Malins blogg drivs av WordPress