Vad som återstår

Postad i: Allmän, KSM, Praktik den 29 May, 2017 av Niklas

Måndag och den näst sista veckan på praktiken är inledd. Jag fokuserar mest av allt på att försöka avsluta saker jag tagit på mig. I tjugo veckor har jag varit kommunikationspraktikant på Svenska Unescorådet, och precis som allt långvarigt tar det slut slut snabbare än ögat.

Det är inte bara praktiken som är slut snart. Samtidigt som jag går ut från Regeringskansliet för sista gången är även min studietid färdig. Ett abrupt och oväntat slut, plötsligt kommer det bara. Eftersom jag har skrivit den här bloggen i över tre år vore det på sin plats med ett lite ordentligt avslut med tillbakablick. Vad har förändrats? Vad gick enligt plan? Och vilka är mina bästa tips till nyare studenter? Något sådant ska jag försöka hinna skriva.

Nu på fredag är det examensevent för oss KSM-treor. Marc och jag har laddat vårt bidrag till utställningen där vi gestaltar vårt sista år.  Det är det enda som återstår.

Knappt hinner jag sluta praktik och utbildning förrän jag åker till Thailand. Den 9 juni flyger jag och Sophie med familj och är borta i två veckor. En bra paus inför det som väntar. Bangkok och Koh Chang, stad och strand.

Niklas Sagrén

Jag pluggar KSM, Kultur, samhälle mediegestaltning.

Innan jag kom dit har jag pluggat på lärarprogrammet och lite fristående kurser. Parallellt med programmet pluggar jag för att få en magisterexamen i franska.

På min blogg skriver jag om studier, fritid och förhoppningar och sådant som hamnar däremellan.

Extrajobb Framtid Helg Kommunikation KSM-sjukan Marc Norrköping P6 Personligt Pitch Praktik Sophie Stockholm Studentliv Svenska Unescorådet Uppsats Utbytesstudier

Niklas blogg drivs av WordPress