Oroa dig inte

Postad i: KSM, Praktik den 31 May, 2017 av Niklas

Vilken trevlig dag jag har haft. Inte på något särskilt sätt egentligen, utan bara rent allmänt. En av mina bästa onsdagar tror jag.

Jag har precis gjort klart mitt presentationsmaterial som ska rulla under examenseventet på fredag. Jag gick loss med bilder jag samlat på mig från praktiken, ända från januari till nu. Då rasar allt förbi i revy och jag drabbas på riktigt av att min praktik är slut om en vecka. Min vardag under senaste halvåret byts ut. Mina kollegor som jag lärt känna och träffat varje dag, vad blir det av det? Märkligt. Jag har i alla fall förvarnat om att jag vill komma tillbaka och hälsa på. Imorgon blir jag och Anna avtackade. Men det är inte vemod som dominerar utan glädje över att ha fått chansen att lära mig så mycket nytt och alla de stora kliv jag tagit i den riktning jag vill gå.

Att praktiken tar slut döljer också en ännu större brytpunkt. Min studietid är över om två dagar. KSM knyts ihop, komprimeras in i en tidsmaskin som spottar ut ett papper. Examensbeviset, kvittot.

Niklas Sagrén

Jag pluggar KSM, Kultur, samhälle mediegestaltning.

Innan jag kom dit har jag pluggat på lärarprogrammet och lite fristående kurser. Parallellt med programmet pluggar jag för att få en magisterexamen i franska.

På min blogg skriver jag om studier, fritid och förhoppningar och sådant som hamnar däremellan.

Extrajobb Framtid Helg Kommunikation KSM-sjukan Marc Norrköping P6 Personligt Pitch Praktik Sophie Stockholm Studentliv Svenska Unescorådet Uppsats Utbytesstudier

Niklas blogg drivs av WordPress