LiU-studenter fick uppsatspris

Postad i: Allmänt, Alumner, Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling, Studenter den 28 April, 2017 av lenfa57

Masterstudenterna Edgaras Rakevicius och Louis Auzias fick i veckan ta emot Svenska Projektakademiens uppsatspris för bästa C/D-uppsats med inriktning mot projektledning och projektorganiserade företag. Uppsatsen handlar om kunskapsintegration.  De båda studenterna kommer från Litauen och Frankrike och gick i juni 2016 ut från masterprogrammet Business Administration – Strategy and Management in International Organisations vid Linköpings universitet.

Notiser drivs av WordPress